Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova și a dat deja primele declarații în acest sens. Nici Anamaria Prodan nu s-a putut abține să nu discute despre acest aspect fiind de părere, în primul și în primul rând că și-a distrus munca din ultimii ani.

Anamaria Prodan, despre plecarea lui Reghe de la Craiova

Laurențiu Reghecampf a luat decizia de a pleca de la Universitatea Craiova, iar anunțul legat de plecare sa a fost făcut chiar de club prin intermediul unei postări de pe rețelele sociale. Fostul partener de viață a confirmat și el plecarea, la scurt timp după ce vestea aceasta a șocat o mulțime de lume, mulțumindu-le în primă fază jucătorilor pentru tot ceea ce au făcut, dar și oamenilor care au susținut și încă susțin echipa. El a mai povestit că a avut parte de o experiență plăcută, în ciuda a tot ceea ce s-a petrecut în ultime săptămâni în pline negocieri cu Mihai Rotaru.

De asemenea, fostul antrenor a spus în fața întregii lumi că motivul pentru care a luat decizia de a demisiona este legat de fapatul că el și Mihai Rotaru aveau idei diferite și a preferat să facă lucrul acesta acum decât să ajungă în diverse situații.

„Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză. Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK. Pe această cale, vreau să le mulțumesc jucătorilor, conducătorilor, fanilor. A fost o experiență intensă și nu mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și cum au decurs negocierile.

Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova.

Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite”, a zis Reghecampf la Orange Sport

Citeste si:
Câți bani câștigă Dana Roba, după ce s-a întors la muncă: „Le dau...
Câți bani câștigă Dana Roba,...

Anamaria Prodan nu s-a putut abține să nu comenteze câte ceva în ceea ce privește plecarea fostului ei soț de la Universitatea Craiova. Vedeta a spus că, în general, în momentul în care nu ai rezultate ca și antrenor, se ajunge în punct. Impresara a mai susținut că se roagă pentru el să nu se stea prea mult pe tușă și să își găsească un angajament, să reușească, pentru că în caz contrar munca lui din ultimii ani va fi în zadar. În plus, ea crede că este greu să te ocupi și de echipa ta, în situația în care se află el acum, cu un copil mic care are nevoie de toată atenția sa.

Fosta lui parteneră a încercat să explice faptul că nu mai are deloc respectul familiei sale și părea convinsă de faptul că Laurențiu Reghecampf va ajunge batjocura tuturor, dacă nu își găsește repede ceva de făcut.

Citeste si:
Jador, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Artistul nu a uitat...
Jador, așa cum nu a mai fost...

”Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.

Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.