Lidia Buble a trecut prin clipe de coșmar la începutul carierei sale, când oamenii o criticau pentru aspectul ei fizic, deși ea s-a simțit mereu bine în pielea sa și nu a simțit nevoia că ar avea nevoie de vreo schimbare, dar nici nu punea la suflet ceea ce spuneau gurile rele.

Lidia Buble, criticată din cauza aspectului fizic

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și se bucură de succes pe toate planurile, piesele sale fiind pe toate posturile de radio și adunând milioane de vizualizări pe YouTube. Pe lângă toate aspectele care țin de cariera sa muzicală, vedeta se mai implică și în tot felul de proiecte care îi merg de minune și de pe urma cărora câștigă bani frumoși. Cântăreața muncește din greu și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a se menține cât mai sus în topuri, dar asta nu înseamnă că oamenii apreciază eforturile pe care le depune.

Recent, cântăreața a dat un interviu în care și-a amintit cât de rău o tratau oamenii comparativ cu ceea ce se petrece la momentul actual și toate acestea doar pentru că nu se încadra în tiparele de frumusețe impuse de societate la momentul acela. Din fericire, Lidia Buble a fost mereu mulțumită de aspectul ei fizic și felul în care a fost creată de Dumnezeu și este de părere că, de fapt, lucrul acesta a făcut mereu diferența.

Lidia Buble a spus clar că o femeie poate fi extrem de frumoasă, dar dacă nu emană lucrul acesta prin toți porii, oamenii din jur vor simți lucrul acesta și nu o vor vedea niciodată așa cum este ea în realitate. În trecut, multă lume o critica pentru faptul că are nasul mare și cumva oamenii îi căutau nod în papură din cauza acestui aspect, dar ea a făcut haz de necaz și a spus în repetate rânduri că el o ajută să miroasă hit-urile și oamenii frumoși pe care încearvî să îi păstreze alături de e, indiferent de ceea ce i se întâmplă și de toate perioadele mai puțin bune pe care care le traversează.

“De mică am fost foarte mulțumită de felul în care am arătat și de felul în care am fost creată de Dumnezeu și cred că asta face diferența. Poți să fii frumoasă și dacă nu ai încredere în tine, lucrul acesta se reflectă și oamenii te simti.

Citeste si:
Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață, după ce s-a lăudat că a...
Lidia Buble și-a băgat fanii...

Sunt foarte mulți oameni care îmi spun că ‘Ai nasul mare, te uiți nu știu cum!’», diferite comentarii. Cum spuneam, eu am aflat că am nasul mare în momentul în care am intrat în industrie. Cumva oamenii căutau un nod în papură. Și după aia am zis ‘Băi, dar mie de mică mi-au plăcut oamenii cu nasul mare!’ Și am luat-o pe partea cealaltă, am luat-o ca pe un compliment! Și îmi place să cred că mă ajută să miros hit-urile, oamenii frumoși pe care îi păstrez lângă mine. Așa că îl iau ca pe o calitate, mă mândresc cu el!”, a declarat Lidia Buble, pentru cancan.ro.

“Trebuie să recunosc că asta m-a atras întotdeauna la un bărbat, trebuie să fie foarte smart, pentru că pe mine la cap mă lucrezi! Dacă știi să te joci cu mine aici, m-ai câștigat! Iar fizic, îmi place ca bărbatul de lângă mine să se respecte, să fie îngrijit, dar niciodată nu m-am uitat să fie six pack, să tragă de fiare! În opinia mea, bărbatul care petrece foarte mult timp în sală nu prea are de muncă!”, a mai zis ea.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.