Showbiz 9 Mai 2022 14:15 de Diana Oprișan
Lidia Buble se bucură de o vacanță de vis alături de noul ei partener, semn că a reușit deja să treacă deja peste separarea de fostul ei partener de viață, Harlys Beccera.

Lidia Buble, declarație de dragoste pentru noul ei iubit

Viața Lidiei Buble este una plină de sare și piper, iar fanii cred despre ea că nu se plictisește niciodată. Deși are zile în care muncește din greu pentru proiectele în care este implicată sau face muzică, își face și timp să se bucure de viață în adevăratul sens al cuvântului. Artista profită de fiecare zi liberă pe care o are, iar recent a plecat într-o vacanță alături de noul ei iubit, a cărei identitate o ține încă ascunsă de ochii lumii. Fanii acesteia ard de nerăbdare să vadă cine este bărbatul care a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze, dar totodată se bucură pentru faptul că frumoasa artistă a reușit să treacă peste despărțirea de Harlys Beccera.

Cântăreața și actorul columbian și-au asumat relația aproape din prima și nu s-au temut să posteze pe social media imagini în care apăreau împreună și în plus, cântăreața i-a făcut cunoștință acestuia cu părinții ei, pe care se pare că l-au îndrăgit la rândul lor. Din nefericire, ceva nu a funcționat între ei și au fost nevoiți să își spună adio, moment despre care Lidia Buble a refuzat să dea prea multe detalii. În urma acestor întâmplări, cântăreața a devenit mai discretă în ceea ce privește viața privată, motiv pentru care nimeni nu are idee cine este noul său iubit.


Ca de fiecare dată, Lidia și-a pus fanii pe jar și a postat o imagine cu picioarele lor, ceea ce le-a dat serios de gândit. Asta nu este tot. Vedeta i-a mai făcut și o declarație de dragoste care, de asemenea, le-a atras atenția celor care o urmăresc.

„Am alergat, am căutat, am așteptat, dar viața asta te-a așezat în brațele mele”, a notat vedeta, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.