Lidia Buble a povestit pe Instagram de ce anume fura pe vremea când era doar un copil. Vedeta a vorbit despre multe dintre năzbâtiile pe care le făcea alături de surorile sale.

Lidia Buble, amintiri din copilărie

Lidia Buble și-a trăit copilăria la Deva alături de frații și surorile sale. Aceștia au primit o educație aleasă din partea părinților lor, iar artista a început să cânte pentru prima dată în corul bisericii. Pe vremea când s-a mutat în București pentru prima dată, a decis să se angajeze ca bonă, mai ales pentru că avea experiență de la frații ei mai mici de care a avut grijă. Acum, vedeta îi vede din ce în ce mai rar pe cei dragi, iar pentru acest lucru trebuie să plece la Deva.

De câteva zile se află în orașul ei natal, unde petrece timp de calitate alături de familia ei, iar sora ei Estera a ajuns și ea din afara țîrii alături de cei mici, semn că vor petrece Sărbătorile împreună. Cântăreața își iubește nespus nepoții și ieșind cu unul dintre ei în oraș, a trecut prin locurile care îi amintesc de copilărie și le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre năzbâtiile pe care le făcea pe atunci.

Ea alături de sora sa, Diana, furau flori din curtea unor vecini, pe care le vindeau mai apoi să facă rost de niște bani. De asemenea, cele două surori vindeau și melci, tot de dragul de a mai scoate un ban în plus. Trecând pe lângă școala ei, a văzut un cățel bătrân care trăiește de pe vremea când și ea învăța acolo și s-a emoționat extrem de tare.

„Nu încurajez, dar trecând pe lângă această casă minunată mi-am adus aminte cu Dia câte flori furam de aici. Nu e bine ce făceam, acum știu, dar așa ca idee, acum mi-am adus aminte. După aceea le vindeam să facem bănuți sau mai vindeam melci. Și aici este școala mea, sportivul. Da, eu mor de dragoste aici, deci cățelul ăla de acolo, iubitul, îi ziceam bursucel, e de când eram noi aici la școală. Doamne, câte antrenamente am ținut la școala asta și acolo sus mergeam și ne antrenam și acolo e parcul, superb, vreau la școală din nou”, a povestit, Lidia Buble pe Instagram.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.