Alex Delea are multe fane, mai ales după ce a participat la emisiunea Survivor România, concurs pe care a reușit să îl și câștige. Ei bine, multe dintre ele au fost curioase dacă are o parteneră de viață și cum arată femeia ideală pentru el, în speranța că vor reuși să îi fure inima, iar el nu le-a ținut prea mult pe jar și a oferit câteva declarații în acest sens.

Alex Delea, despre planurile sale de viitor

Alex Delea a revenit în țară, după ce timp de cinci luni a fost concurent la Survivor România, unde a și câștigat marele premiu. Fostul Războinic a reușit să câștige atenția multor doamne care au vrut să afle cum arată femeia ideală pentru el, fiindcă au vrut să știe dacă au vreo șansă să îi fure inima. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, el a spus clar că este singur momentan, dar că este deschis unei relații cu o persoană care trebuie să aibă acel ceva, pentru că în rest nu are mari pretentii de la ea.

Tot el a recunoscut că nu a avut relații de lungă durată, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că a fost mai mereu plecat, iar în viitorul apropiat se va întâmpla același lucru, deoarece familia lui are un bar în Spania de care se ocupă și el din când în când. Din fericire pentru fanii lui din România, el nu pleacă definitiv din țară, ci doar pentru o perioadă scurtă de timp, după cum chiar el a zis.

„Nu am o iubită. În prima lună din Survivor, toată lumea vorbea de iubite sau neveste și am ajuns în punctul în care am spus că vreau și eu o iubită (râde). Eu sunt o persoană care a avut relații foarte scurte. Dat fiind faptul că am tot fost în Spania și România, nu puteam să am o relație normală, dar îmi doresc foarte mult o relație. N-am nicio pretenție. După cum am spus, eu nu sunt atent la detalii. Trebuie să aibă acel „ceva”.

Trebuie să fie o fată deschisă ca mine. Nu am preferințe ce țin de aspect, dar spre exemplu, îmi place să aibă părul foarte drept. Nu sunt un băiat care se uită la detalii, nu mă uit la culoarea părului sau a ochilor. Trebuie doar să aibă acel „ceva”, care să mă facă să spun că ea este aleasa.”, a declarat Alex Delea, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Alex Delea este foarte mândru pentru faptul că a reușit să câștige marele premiu Survivor România, dar mai ales este bucuros pentru faptul că a reușit să își facă familia mândră de el. De asemenea, și-a propus ca banii primiți să meargă la mama lui, care are cea mai mare nevoie de ei și care i-a fost alături la orice pas, mai mult decât oricine altcineva. Așadar, acesta vrea să își arate recunoștința față de mama lui, alături de care a mers și în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre planurile de viitor pe care le au și nu numai.

„Sunt foarte fericit, foarte mândru de mine, mândru că mi-am făcut familia mândră. Să câștig acest premiu… nu m-am gândit niciodată, nu mă așteptam în niciun moment. M-am așteptat să ajung foarte departe, nu m-am văzut fiind eliminat, n-am văzut niciodată momentul în care să plec. La fel, nu am văzut niciodată că o să câștig, nu mi-am permis să visez la asta, dar iată!”, a mai zis Alex Delea, pentru sursa citată.

Citeste si:
Cum trebuie să fie câștigătorul Survivor România 2023. Daniel...
Cum trebuie să fie...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.