Alex Delea a avut prima apariție la TV alături de mama sa, femeia care i-a dat viață și care i-a fost alături la orice pas încă de pe vremea când era doar un copil. Îi este recunoscător pentru toate sacrifiicile și a promis că va folosi premiul de 100.000 de euro de la Survivor România, pentru a o face fericită pe femeia care a avut grijă de el până la vârsta de 25 de ani.

Alex Delea, apariție alături de mama sa la TV

Alex Delea a revenit în țară de câteva zile bune și se bucură de timp de calitate alături de cei dragi cărora le-a dus lipsa în cele cinci luni pe care le-a petrecut în cadrul emisiunii Survivor România. Competiția de la Pro TV a fost o reală provocare pentru el, iar propunerea de a face parte din acest proiect a venit într-un moment al vieții sale în care nu avea idee ce vrea să facă în viață, așa că a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. A luptat din greu, a avut zile în care simțea că nu mai poate continua, dar nu s-a dat bătut și odată ajuns în marea finală s-a bucurat și de susținerea celor de acasă, datorită cărora a reușit să câștige atât titlul de Survivor, cât și cecul în valoare de 100.000 de euro.

La aeroport, acesta a fost întâmpinat de multă lume care își dorea să facă o poză cu el, dar și de câteva persoane dragi lui printre care se afla și femeia care i-a dat viață. Fostul concurent de la Survivor România a început să plângă în momentul în care a zărit-o în mulțime, iar la câteva zile după aceea a mers împreună cu aceasta în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV. Femeia a povestit cum s-a simțit în momentul în care fiul ei a fost declarat câștigător recunoscând și că emoțiile au fost întinse la cote maxime.

“Când a pronunțat numele Alex Delea mi s-au înmuiat picioarele, am căzut la pământ. De la zgomotul care s-a produs, mama a crezut că e cutremur, nu a știut că a câștigat Alex.”, a mărturisit mama lui Alex Delea, la Pro TV.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

De asemenea, Alex Delea a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în urma participării sale în cadrul emisiunii de la Pro TV. La fel ca toți ceilalți foști colegi de-ai lui, a avut parte de eo experiență unică de care s-a bucurat in plin cu bune și cu rele, chiar dacă a slăbit destult de mult din cauza lipsei hranei care le-a dat multora bătăi de cap. În ceea ce privește greutatea sa, când a început emisiunea avea nici mai mult, nici mai puțin de 94 de kilograme și a ajuns să cântărească 77.

“Când am fost sunat de Survivor aveam 94 kg. Când am ajuns în competiție aveam 87, și când m-am cântărit aveam 77 de kg.”, a povestit Alex Delea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.