Alex Delea s-a întors în România și a avut parte de o surpriză de zile mari, încă de când a ajuns în aeroport. Acesta a izbucnit în lacrimi, imediat după ce a văzut cine a venit să îl întâmpine și să îl felicite pentru faptul că este campionul Survivor România 2022.

Alex Delea, s-a întors acasă după cinci luni

Alex Delea a revenit în țară, după cinci luni pe care le-a petrecut în Republica Dominicană în cadrul emisiunii Survivor România. Fostul Războinic s-a aflat în concurs încă de la linia de start și a fost mereu genul acela de concurent care a stat în banca lui, în timp ce aproape toți colegii lui aveau discuții în contradictoriu și, cel mai probabil, așa a ajuns și la inimile celor de acasă. Rare au fost momentele în care s-a plâns și nu a făcut altceva decât să lupte până la capăt și ajuns să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro pe care a promis că i-l va dărui mamei sale în semn de recunoștință pentru tot ceea ce a făcut pentru el până la vârsta de 25 de ani.

Acum câteva luni, când Alex Delea a fost contactat de către producătorii de la Survivor România, nu se afla în cea mai bună perioadă a vieții sale. Acesta nu știa pe ce drum să apuce și a acceptat provocarea, fără să știe că acest lucru îi va schimba total viața. Timp de cinci luni, el alături de ceilalți concurenți au fost rupți de realitate, s-au luptat cu foamea și cu frigul, dar toate eforturile au meritat și nimic nu se poate compara pentrun el cu momentul în care a ridicat trofeul deasupra capului.

Ei bine, competiția a ajuns la final și a venit vremea ca atât Faimoșii, cât și Războinicii să revină la viața lor obișnuită. Astfel, Alex Delea a revenit în țară și s-a emoționant până la lacrimi în aeroport, când și-a văzut mama care a venit să îl întâmpine alături de câțiva dintre prietenii lui care s-au bucurat enorm să îl revadă după aproape jumătate de an înn care nu au vorbit deloc și în care și-au dus lipsa unii altora. Câștigătorul Survivor România le-a transmis chiar și un mesaj celor care au emoții, în clipa în care îl văd și își doresc să facă o poză cu el și le-a recunoscut că el are emoții mult mai mari decât ei.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

„Când veniți să faceți poze, nu mai veniți cu emoții. Eu am emoții mai mari decât voi. Eu vreau să fac poze cu voi, cu toată lumea”, le-a zis Alex Delea admiratorilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.