Alex Delea știe foarte bine unde anume va ajunge premiul 100.000 de euro câștigat la Survivor România și a vorbit despre acest aspect, la scurt timp după ce a fost declarat campionul celui de-al treilea sezon al emisiunii de la Pro TV. Faptul că oamenii au avut încredere în el și l-a votat a însemnat enorm pentru el și și-a găsit extrem de greu cuvintele pentru a spune ceea ce a simțit, în clipa în care Daniel Pavel i-a rostit chiar lui numele.

Alex Delea știe unde vor merge cei 100.000 de euro

Ziua de 31 mai a fost una plină emoții pentru concurenții de la Survivor România care au așteptat cu sufletul la gură să vadă cine va di declarat marele câștigător al acestui sezon. După ce a luptat din greu, pentru a-și asigura locul în marea finală a competiției de la Survivor România, Alex Delea a primit trofeul mult visat, dar și cecul în valoare de 100.000 de euro pentru care au luptat toți cei 30 de concurenți care au decis să accepte provocarea anul acesta.

Ei bine, având în vedere că nu a câștigat o sumă mică de bani, mulți au fost curioși dacă s-a gândit măcar pentru un minut ce anume va face cu toți banii câștigați, după ce se va întoarce în țară. Alex Delea a spus, fără să stea prea mult pe gânduri, că vrea să îi facă o mare bucurie mamei sale, care l-a susținut până la vârsta de 25 de ani și care nu l-a lăsat baltă, indiferent de problemele cu care s-a confruntat. A mai mărturisit că speră din suflet că ea este mândră de tot ceea a reușit să realizeze în concurs, mai ales că de acum înainte va fi un adevărat sprijin financiar pentru ea.

„Sper din tot sufletul că mama mea este mândră, m-a ajutat toată viața până la 25 de ani, mi-a oferit muncă, educație, e momentul meu să îi ofer ceva, ceva la care nu s-a gândit niciodată”, a spus Alex Delea, la Pro TV.

La fel ca oricare dintre ceilalți concurenți, s-a gândit cum ar fi să fie el marele câștigător, iar când în sfârșit s-a întâmplat lucrul acesta nu i-a venit să creadă că este chiar el cel care va avea onoarea de a ridica deasupra capului trofeul. Nu a știut cum să reacționeze sau cum să se bucure, dar imediat după ce și-a revenit și și-a recuperat telefonul, a intrat și pe rețelele sociale, pentru a le mulțumi personal tuturor oamenilor care și-au luat din timpul lor pentru a se uita la Survivor România, dar mai ales celor care l-au votat și care l-au făcut câștigător.

Citeste si:
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, petrecere după câștigarea marelui...
Cătălin Bordea și Nelu...

„Este un vis, mi-era frică să mă gândesc că o să fie numele meu. Mi-era frică.. nu știam cum să reacționez. Este prea puțin să spun că sunt bucuros. Să ai așa ceva în mână după atâtea luni de zile, să fii bucuros este puțin spus!

Când am ajuns aici și am văzut ce înseamnă cu adevărat Survivor, nu am avut nici cel mai mic gând că voi fi câștigător, eram sigur de mine că voi ajunge foarte departe, dar să ajung să îl țin în mână, eu? Nu am crezut așa ceva în viața mea, ce s-a întâmplat în seara aceasta este un vis. Am visat și s-a îndeplinit”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.