Cătălin Zmărăndescu i-a transmis un mesaj emoționant Elenei Chiriac, la scurt timp după ce a fost anunțat marele câștigător Survivor România 2022. Deși nu a fost ea cea care a ridicat trofeul deasupra capului, fost concurent al emisiunii de la Pro TV este mândru de felul în care s-a comportat și de rezultatele pe care le-a avut ea, având în vedere că are doar 19 ani.

Ce mesaj i-a transmis Cătălin Zmărăndescu Elenei

Câștigătorul emisiunii Survivor România a fost ales seara trecută de către cei din fața micilor ecrane, care au avut un rol extrem de important în povestea concurenților rămași în luptă. Aceștia și-au susținut preferații prin intermediul voturilor, iar la finalul seriii a fost ales campionul celui de-al treilea sezon. Alex Delea a fost cel care a reușit să le cucerească inima celor din fața micilor ecrane și, totodată, primul Războinic din istoria concursului care a reușit să depășească un Faimos în ceea ce privește numărul de voturi primit.

Nici măcar lui nu i-a venit să creadă că trofeul și suma de 100.000 de euro sunt ale lui și a promis că toți banii vor merge la familia sa, în semn de recunoștință pentru tot ceea ce au făcut pentru el până la momentul actual. De cealaltă parte, Elena Chiriac a fost extrem de dezamăgită de rezultatele pe care le-a obținut, mai ales că a luptat cu toate armele pentru a câștiga, doar că faptul că dat dovadă că este puternică din punct de vedere psihic și fizic nu a fost suficient, pentru a-i convinge pe telespectatori să o susțină.

În timp ce fosta Faimoasă a povestit că nu este mândră de ea și că dintre toți cei pe care i-a cunoscut în timpului acestei competiții Alex Delea merita să plece acasă cu marele premiu, Cătălin Zmărăndescu a dat de înțeles că este foarte fericit pentru ea și, în același timp, este mândru de faptul că a reușit să ajungă atât de departe la Survivor România, deși are doar 19 ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în săptămânile în care și el se afla în Republica Dominicană s-au înțeles extrem de bine și chiar i-a fost ca un tată și tocmai de aceea a fost tot de partea ei și în ziua marii finale.

“Un copil de 19 ani, imatur, cum au spus unii, le-a dat clasă multora. A ajuns în această finală… Nu cred că exista finală mai potrivită.

Citeste si:
Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu s-au revăzut la mare....
Emil Rengle și Cătălin...

Nu am de ce să mă supăr, asta e finala pe care eu am visat-o, mi-am dorit-o… s-a întâmplat. Ea are 20 de ani în momentul ăsta, are toată viața înainte și poate să facă multe lucruri frumoase.”, a zis Cătălin Zmărăndescu, în marea finală Survivor România.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.