Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu s-au revăzut la mare, unde au petrecut împreună la unul dintre cele mai mari festivaluri de la noi din țară. Cei doi foști concurenți de la Survivor România s-au distrat de minune, au stat până în zorii zilei și au dansat pe piesele artitiștilor lor preferați.

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, împreună la mare

Emisiunea Survivor România creează prietenii pe viață, iar partea cea mai interesantă este că aduce la un loc oameni care nu se suportă deloc și care ajung să se aibă ca frații, așa cum este și cazul lui Emil Rengle și a lui Cătălin Zmărăndescu. Foștii Faimoși nu s-au avut deloc la suflet pe vremea în care erau plecați în Republica Dominicană și chiar s-au certat în repetate rânduri, judecați fiind de cei de acasă pentru cuvintele dure pe care și le-au adresat unul altora.

După terminarea emisiunii de la Pro TV, aceștia au început să se înțeleagă din ce în ce mai bine și chiar să petreacă din ce în ce mai mult împreună. Recent, Zmărăndescu și Rengle au fost împreună la Neversea de unde au postat o grămadă de imagini și unde s-au simțit foarte, foarte bine.

De asemenea, cunoscutul dansator a oferit și un interviu în care a vorbit despre amicul său, despre care crede că este un om extraordinar pentru vârsta lui și prin ochii căruia reușește să vadă viața într-un mod diferit. Ambii au preferat să lase în spate scandalurile din concurs, sunt cei mai buni prieteni și se bucură de fiecare moment pe care îl petrec unul în compania celuilalt. Emil Rengle nu a stat degeaba la Neversea ci s-a lăudat cu faptul că a reușit să dezbrace la bustul gol nici mai mult, nici mai puțin de 25 de băieți și este mândru de reușita sa.

“Trăiesc prin ochii lui Cătălin Zmărăndescu ca prin ochii unui copil de cinci ani, energia și vibrația unui festival! Este incredibil că acest om la vârsta lui frumoasă se bucură ca un copil de tot ce i se întâmplă. Are nevoie de ajutorul nostru, că e un copil mic!”, a declarat Emil Rengle, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Călătorie spre aventură: Obțineți permisul pentru barcă și...
Călătorie spre aventură:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.