Emil Rengle a pus ochii pe Alex Delea și a făcut o serie de declarații neașteptate despre marele campion al celui de-al treilea sezon al emisiunii Survivor România. Mai mult de atât, cunoscutul dansator a vorbit și despre relația de prietenie pe care o are cu fostul Faimos, Cătălin Zmărăndescu, cu care nu s-a înțeles deloc în timpul competiției.

Emil Rengle a vorbit despre Alex Delea și despre Cătălin Zmărăndescu

Mulți dintre fanii lui Emil Rengle au fost curioși să afle în ce relații a rămas dansatorul cu foștii lui colegi de la Survivor România, iar dansatorul nu a ezitat să le ofere un răspuns curioșilor. El a spus că, de exemplu, cu Alex Delea este amic și că are un crush pentru acesta, dar că spre deosebire de Cătălin Zmărăndescu, cu marele câștigător al acestui sezon nu vorbește chiar în fiecare zi, dintr-un motiv sau altul.

„Ba da, suntem amici. Eu am un crush pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum, merge peste tot unde este invitat. Uite, spre deosebire de Zmărăndescu, cu Alex nu vorbesc zilnic. Deși poate ar trebui să o fac”, a spus Emil Rengle, conform click.ro.

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii emisiunii de la Pro TV faptul că Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu nu s-au înțeles prea bine în timpul competiției Survivor României și că și-au adresat cuvinte dure în timp ce se aflau în Republica Dominicană. Ei bine, acum situația dintre cei doi foști Faimoși este una total opusă celei din concurs, iar din câte a povestit dansatorul, cei doi sunt foarte apropiați, vorbesc zilnic la telefon și își încep ziua unul cu celălalt și nu este o glumă, așa cum ar crede multă lume.

Emil Rengle a mai spus că îl iubește pe Cătălin Zmărăndescu, pentru că deși are deja 50 de ani este un om extraordinar și plin de umor căruia îi este dor să se joace și care, mai nou, este influencer și postează foarte des pe rețelele sociale.

„Zmărăndescu, suntem cei mai buni prieteni. Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real. Îl iubesc, este extraordinar, plin de umor, acest om care la 50 de ani a scos, cred, copilul din el și îi e dor să se joace. E un influncer acum, postează pe rețelele de socializare”, a mai zis fostul concurent de la Survivor România.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.