Alexandru Arșinel a găsit o modalitate de a-și rotunji veniturile. De câțiva ani, actorul își scoate la închiriere vila de vacanță de la mare, construită în urmă cu mai bine de un deceniu și situată în stațiunea 2 Mai. Iată cât costă să stai pe litoral, în casa maestrului, și ce condiții vei găsi acolo.

Cât costă să stai la mare, în stațiunea 2 Mai, în vila închiriată de actorul Alexandru Arșinel

Sezonul estival a început, iar Alexandru Arșinel s-a conformat și și-a scos la închiriat cășuța cochetă din 2 Mai, aflată foarte aproape de cea a regretatei sale colege de scenă, Stela Popescu.

Nu este prima vară în care actorul primește oaspeți acolo. Vila a fost scoasă pe Booking.com, agenție de turism, încă din 2018. Locuința este spațioasă și dotată cu aer condiționat, aragaz, mașină de spălat și are terasă și grătar în curte, conform descrierii pe care actorul a lăsat-o pe site-ul în care și-a prezentat oferta de cazare.

„Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Având vedere la grădină, Casa Andrei se află la aproximativ 2,3 km de plaja Amphora și oferă cazare cu grădină şi balcon.

Această vilă cu aer condiționat are 3 dormitoare, TV cu ecran plat, zonă de luat masa și bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde. Prosoapele și lenjeria de pat sunt incluse. La această proprietate există o terasă și facilități de grătar, iar oaspeții pot face ciclism în apropiere.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 75 km de vilă. Casa Andrei a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 21 apr 2019”, se arată pe site.

„Situata la doar 150 de metri de Marea Neagră, Casa Andrei este locul ideal pentru a petrece timpul liber la mare, departe de aglomeratie si agitatia statiunilor,beneficiind de conditii optime de cazare. Un loc care pastreaza imaginea autentica a zonei de sud a litoralului romanesc si totodata avand la dispozitie tot confortul necesar unei vacante bine-meritate respectand toate normele in vigoare de siguranta si distantare sociala.

Citeste si:
Oana Roman și-a scos vila la vânzare. Cât costă să te muți în...
Oana Roman și-a scos vila la...

Proprietatea este disponibila exclusiv unui singur grup compact de turisti in regm self-service,avand la dispozitie o bucatarie complet utilata, zona de luat masa dar si o terasa exterioara cu zona de BBQ.Printre alte facilități se numără aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privata, gratuita. Securitatea este asigurata de firma de paza si sistem de monitorizare video exterior”, este o altă descriere regăsită în anunț.

Oaspeții sunt mulțumiți de condiții

Reporterii 9AM au simulat o rezervare pentru 6 nopți, în perioada 20 iunie - 26 iunie 2022, pentru o cameră cu doi adulți, iar costul este de 6.345 lei. Prețul, piperat pentru buzunarele multor români, poate fi trecut cu vederea de unii datorită bunelor condiții și mai ales a curățeniei, aspecte lăudate de cei care au călcat pragul vilei, în secțiunea de recenzii a agenției de turism.

Citeste si:
Care sunt prețurile unui şezlong în stațiunile Mamaia, Costineşti...
Care sunt prețurile unui...


  • „Curățenia, casa, foarte bine dotate și organizate. Aproape de plajă și de locuri de luat masa.”

  • „O vilă foarte frumoasă și curată, cu o grădină minunată și marea e aproape. Ne-am bucurat să locuim în ea. Vom reveni cu plăcere.”

  • „Totul este la superlativ! Locația minunată, curată și cu toate facilitățile. Recomand cu drag!”

  • „Cazarea este minunată, vila este spațioasă, extrem de curată, iar gazda deosebit de amabilă. Camere sunt spatioase, fiecare dormitor fiind dotat cu aer conditionat, ceea ce reprezinta un bonus pentru sezonul cald. Vila este situata la iesirea din 2 mai, iar la plaja neamenajata din spatele casei se ajunge in 5 min. Am fost extrem de multumiti de conditiile de cazare si ne dorim sa revenim cat de curand posibil.”

  • „Locația excelentă pentru vacanța în familie” - sunt câteva dintre evaluările oaspeților.

Citeste si:
Cum a cunoscut-o Alexandru Arșinel pe soția sa. Marilena a rămas...
Cum a cunoscut-o Alexandru...

Foto: booking.com

Alexandru Arșinel mai deține o casă de vacanță și în Sinaia, de 140 m2, cât și o casă la Buftea, pe malul lacului. Actorul are și o locuință în București, de 225 m2, iar în declarația de avere din anul 2016 a mai apărut încă un imobil, al patrulea. Criticat pentru pensiile pe care le încasează, celebrul actor a susținut mereu că are familie mare de întreținut.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.