Showbiz 5 Mai 2022 12:23 de Diana Oprișan
Alexandrul Arșinel a fost internat de urgență, într-o clinică privată. Care este starea de sănătate a actorului în vârstă de 82 de an și ce au declarat surse din apropierea sa!

Alexandru Arșinel ar putea suferi o nouă operație

În ultimele luni, Alexandru Arșinel nu a avut deloc o stare de sănătare bună, iar din acest motiv a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor. Actorul nu doar că are o vârstă înaintă și are probeleme grave cu inima, dar s-a infectat și cu COVID-19 acum câteva luni bune, motiv pentru care starea lui s-a agravat. La vremea respectivă, medicii s-au luptat din greu să îl țină în viață și au avut grijă de el cum nu se putea mai bine. Chiar el a declarat că a rămas cu sechele, după ce a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, dar că este optimist și crede că lucrurile vor fi mai bine, după un timp.

Deși a sperat din tot sufletul că se va recupera și că mai putea urca pe scenă, lucrul acesta nu s-a întâmplat, acesta ajungând din nou pe mâinile medicilor. Surse din apropierea lui au povestit că Alexandru Arșinel este foarte obosit și că îi este greu să facă fie și câțiva pași, motiv pentru care are nevoie ca o persoană să îi fie mereu alături, să îl ajute să se deplaseze oriunde ar avea nevoie. Mai mult de atât, a ajuns să fie ajutat să respire cu ajutorul măștii de oxigen, pentru ca plămânii să îi fie oxigenați mult mai bine. În plus, tot sursa respectivă a spus că nu este exclusă o nouă intervenție la inimă, ceea ce nu ar fi deloc bine pentru cunoscutul actor.

„Este însă foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Este ajutat să respire cu masca de oxigen. Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense”, au declarat surse din apropierea actorului, pentru Playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.