Showbiz 31 Mai 2022 09:04 de Diana Oprișan
Ultimii rămași în cadrul competiției Survivor România au oferit declarații legate de ce anume ar face cu marele premiu al emisiunii, dacă ei ar fi cei care ar intra în posesia lui. Ionuț Popa a făcut o mărturisire emoționantă legată de o promisiune pe care i-a făcut-o fiului lui, în urmă cu mai mult timp, iar Elena Chiriac are o idee clară legat de acest concurs și anume că se are doar pe ea.

Elena Chiriac și Ionuț Popa, despre marele premiu Survivor România

Au mai rămas doar câteva ore până la finala din această seară a emisiunii Survivor România, când cei din fața micilor ecrane își vor putea în timp real preferații și vor afla cine este cel care va ridica trofeul deasupra capului și va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro pe care fiecare dintre ei speră să îl câștige. Înainte ca emisiunea să ajungă la final, cei rămași în concurs printre care se află Ionuț Popa și Elena Chiriac au oferit câteva declarații.

Ionuț Popa a mărturisit că face în fiecare dimineață un exercițiu de imaginație care are legătură cu marele premiu al concursului, pe care dacă ar fi să îl câștige chiar el i-ar folosi pentru deschiderea unei săli de fitness. Nu își dorește decât să îi poată oferi fiului lui o viață mai bună, deoarece el este motivația sa principală și a fost încă de la început. Fostul Războinic și-a amintit de o perioadă grea din viața sa, în care nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar și când nu i-a putut oferi fiului nici măcar o înghețată, pentru că nu avea bani să o plătească. Și-a promis, la vremea respectivă, că nu va mai lăsa acest lucru să se întâmple vreodată în viața sa.


„Eu fac în fiecare dimineață acest exercițiu de imaginație. Îmi doresc foarte mult să câștig, deoarece îmi doresc să deschid acea sală de fitness. Pentru a-i oferi fiului meu educație mai bună, o viață mai bună. Îmi doresc foarte mult și sper din suflet să ridic acel trofeu deasupra capului.

Motivația principală a mea este pentru fiul meu, pentru că, anul trecut, după ce am avut un accident cu motorul, situația mea financiară nu era wow. Și a trebuit să mă duc cu fiul meu în parc, a văzut o gheretă de înghețată și nu am putut să-i ofer acea înghețată. (..) M-am gândit foarte mult la treaba asta și mi-am promis că n-o să mai las niciodată să se întâmple”, a dezvăluit Ionuț Popa, în emisiunea La Măruță.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Elena Chiriac a vorbit și ea despre ce anume ar face ea dacă ar fi marea câștigătoare a celui de-al treilea sezon Surivivor România. Tânără a spus că ar investi suma de bani respectivă în ea, în dezvoltarea ei personală, ar vrea să cunoască lumea și, de asemenea, să se cunoască pe ea mult mai bine. În cele cinci luni de concurs, ea și-a pierdut motivația de mai multe ori, dar de fiecare dată găsea ceva de care să se agațe și să își dorească să rămână mai mult în concurs.

„Dacă aș câștiga premiul cel mare, aș investi în mine, pe plan de dezvoltare personală. Aș călători. Aș vrea să cunosc lumea, să mă cunosc pe mine mai bine.

În astea 5 luni de zile mi-am pierdut motivația de atâtea ori și de fiecare dată mi-am găsit un motiv nou să să rămân aici. De foarte multe ori a fost vorba despre familia mea, că vreau să fie mândră de mine. (…) Acum, pentru Marea Finală, eu mă motivez. Mă am doar pe mine în competiția asta. Vreau să demonstrez încă o dată că pot”, a declarat Elena Chiriac la Pro TV.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.