Showbiz 30 Mai 2022 10:13 de Diana Oprișan
Blaze a fost eliminat de la Survivor România, în ediția de seara trecută. Acestuia nu i-a venit să creadă când și-a auzit numele, iar cei din fața micilor ecrane au fost de părere că el nu merita să fie pus într-o asemenea ipostază, ci mai degrabă aceea ar fi trebuit să fie soarta lui Alex Nedelcu.

Blaze a fost eliminat de la Survivor

Blaze a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România și este, de asemenea, unul dintre cei care au rezistat încă de la început. Parcursul lui în concurs a fost unul plin de provocări și de momente tensionate, dar cel mai important este că a reușit să le depășească pe toate cu bine. Ediția de seara trecută a fost una dintre cele mai grele de până acum pentru, deoarece a fost și cea în care a fost eliminat. Înainte de a-și lua la revedere de la colegii lui și de la prezentatorul emisiunii, fostul Războinic a spus ce decizie a luat, iar cuvintele lui au reușit să emoționeze pe toată lumea.

Cu ochii în lacrimi, Blaze i-a spus lui Daniel Pavel că este cel mai tare prezentator din câți a văzut până acum și, de asemenea, un exemplu pentru toți concurenții. De asemenea, el a ținut să precizeze că niciodată în cei 27 de ani pe care îi are nu și-a serbat ziua de naștere și că imediat după ce se va întoarce în România, va merge să viziteze o casă de copii, deoarece vrea să doneze haine și mâncare, niște lucruri pe care a învățat să le aprecieze, după expriența trăită la Survivor România.

„Faptul că nu ți-ai serbat niciodată ziua de naștere, asta înseamnă o reîntoarcere la Blaze cel puternic. Blaze… ai adus colane. Ai adus totem. Ai făcut tot ce ai putut”, i-a transmis Daniel Pavel fostului concurent de la Survivor.

La doar câteva minute după eliminarea lui Blaze de la Survivor România, fanii emisiunii și-au exprimat opiniile sincere despre plecarea sa din concurs în secțiunea de comentarii. Cei mai mulți dintre aceștia l-au felicitat pentru tot parcursul lui din competiție și sunt fericiți pentru faptul că a reușit să ajungă până la luptele individuale. Unii au spus clar că nu el era cel care merita să plece din Republica Dominicană, ci mai degrabă Alex Nedelcu, pe care cei de acasă l-au votat într-un număr foarte, foarte mare în ultimele ediți.

Citeste si:
Ionuț Iftimoaie, eliminat de la Survivor România. Adevăratul motiv...
Ionuț Iftimoaie, eliminat de...

“Felicitări, Blaze pentru parcursul tău! În seara aceasta ,corect era să iasă Nedelcu! Cel mai slab de când s-a întrat la individuale. Respect, pentru tot ce ai demonstrat ca om. Izabela este mândră de tine!”, “Era de așteptat sa plece Blaze. Zicea cineva ca trebuia sa plece Nede ca a fost foarte slab de la începutul individualelor. Păi a cam fost slab în ultima vreme, până și Elena a avut randament mai mult.”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.