Showbiz 30 Mai 2022 13:57 de Diana Oprișan
CRBL a spus, într-un final, ce decizie a luat în privința banilor pe care i-a câștigat în cadrul competiției Survivor România. Acesta s-a întors acasă cu câteva mii de euro, având în vedere că a rezistat în Republica Dominicană mai bine de două luni și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atât Faimoșii, cât și Războinicii au fost plătiți regește.

CRBL, despre sumele de bani câștigate la Survivor România

CRBL a acceptat să participe la Survivor România, fără să stea prea mult pe gânduri și spera să ajungă cel puțin până la probele individuale și, cine știe, până în finală, doar că norocul nu a fost de partea lui. Condițiile în care concurenții erau nevoiți să trăiască nu au fost unele ușoare, iar probele la care erau supuși adesea fără să mănânce erau cele mai mari provocări pentru ei, provocări cărora cunoscutul artist nu le-a mai făcut față la un moment dat, când s-a accidentat.

Cântărețul poate afirma cu voce tare faptul că a fost unul dintre concurenții puși în cele mai grele situații în cadrul emisiunii de la Pro TV, mai ales că a fost trimis și în exil. Aceasta a fost cea mai grea pedeapsă pe care i-au dat-o colegii și de pe urma căreia a avut cele mai multe lucruri de învățat. La scurt timp după revenirea lui și a lui Relu Pănescu din exil, fostul Faimos a suferit o accidentare în urma căreia medicii au decis că nu mai este capabil să intre pe traseu, ci ar trebui să se trateze în România.

Mulți dintre fanii lui cred că dacă nu ar fi avut problemele acelea de sănătate ar fi ajuns foarte departe în concurs, pentru că era foarte puternic atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Timpul a trecut, iar admiratorii lui s-au obișnuit cu ideea că preferatul lor a fost eliminat, dar au ajuns să își pună alte întrebări legate de felul în care va cheltui banii pe care i-a câștigat de pe urma acestui concurs, iar el le-a spus clar că îi va investi în ceea ce știe să facă cel mai bine și anume muzica.

„Banii vin, banii pleacă. Am să fac ce am făcut de fiecare dată: am să investesc în muzică. Pregătesc un album rock-rapp, un turneu, pentru că mi-e foarte dor de scenă. Mai am foarte multe de spus și de făcut și sunt pregătit să investesc atât cât este necesar pentru a continua ce am început acum 28 de ani”, a declarat CRBL, pentru viva.ro.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

După ce s-a întors în țară a fost șocat, deoarece a aflat că este război în Ucraina, dar s-a bucurat că românii nu mai sunt nevoiți să poarte masca de protecție. În ceea ce privește kilogramele sale, el a mărturisit că a reușit să scape de 15 dintre ele, lucru care nu a fost deloc benefic pentru organismul lui. Momentan, are 90 de kilograme și încearcă să se mențină.

„Am fost șocat și un pic panicat când am aflat de război. M-am bucurat că s-a terminat cu purtatul măștii. Am slăbit 15 kg, ceea ce nu a fost foarte bine pentru organismul meu, iar după ce am revenit la normalitate, adică la 90 kg, mă simt foarte bine.

Lucrez la partea de dietă și de sport pentru a rămâne la această greutate. Clar, am fost răsfățat din punct de vedere culinar de pisicile mele și de familie, mai ales că am sărbătorit și Paștele împreună, dar am pus punct dezmățului culinar exagerat.Lupta cu foamea, cu somnul, cu lipsurile de bază cotidiene nu au fost așa de grele pentru mine, deoarece am avut șansa să particip la un show similar acum vreo 15 ani, dar lupta cu mine a fost cea mai grea”, a mai spus fostul Faimos, pentru sursa citată.

Citeste si:
Oase nu l-a iertat pe CRBL. Cei doi s-au certat, după 15 ani de...
Oase nu l-a iertat pe CRBL....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.