Showbiz 28 Mai 2022 08:10 de Diana Oprișan
CRBL a făcut, în cadrul unei emisiuni TV, o serie de mărturisiri uluitoare despre Antonia. Celor din fața micilor ecrane nu le-a venit să creadă ce a putut spune despre viitoarea soție a lui Alex Velea căruia i-a cerut, încă de la bun început să nu se supere pentru ceea ce va urma să audă.

CRBL, mărturisiri despre Antonia în direct

CRBL a fost plecat timp de câteva săptămâni în Republica Dominicană, unde a participat la emisiunea Survivor România. Din nefericire pentru el, parcursul lui în competiție nu a fost tocmai cel pe care și-l dorea, deoarece nu doar că nu a ajuns în finală, dar nu s-a putut bucura nici măcar de luptele individuale din concurs. Acestă situație greau nu s-a realizat din cauza faptului că nu a adus rezultate bune și ar fi fost nominalizat de către colegii lui de echipă și nici pentru nu ar fi susținere din partea celor care îi urmăreau din fața micilor ecrane, ci pentru că medicii i-au intezis să mai intre pe traseu din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

Odată ajuns în România, artistul a mers în platoul câtorva emisiuni și a dat mai multe declarații despre foștii lui colegi, în care a povestit cum a fost întreaga experiență pentru el și cum i s-a schimbat viața după de a decis să ia parte la acest proiect. Pentru el, la fel ca și pentru toți cei care s-au întors de la Survivor România, a fost o experiență unică în viață, de care au profitat la maximum și pe care sunt conștienți că nu o vor mai trăi vreodată. Nu doar din punct de vedere fizic s-a întors transformat total, ci și din punct de vedere, fiindcă artistul a slăbit câteva kilograme bune.

Recent, fostul concurent de la Survivor România a acceptat provocarea sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost pus în niște situații cu totul și cu totul neașteptate. La un moment, partenerul de viață al Andrei a vrut să afle de la invitatul lui care este femeie din showbiz pe care ar lua-o de soție, iar el a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri, că Antonia este persoana aceea, doar pentru că este curios de anumite aspecte. De asemenea, l-a rugat pe Alex Velea să nu se supere în ceea ce privește declarațiile sale.

„Obligativitatea e problema. Antonia. Nu, mă, Alex, nu te supăra. Eu am zis asta că aș vrea să văd cum e cu Antonia 24 de ore, cum gătește, cum face curat”, a zis CRBL, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2022 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.