Showbiz 25 Mai 2022 09:49 de Diana Oprișan
Laurențiu Reghecampf a postat pe contul lui oficial de Instagram o altă imagine emoționantă cu fiul lui și al frumoasei lui partenere de viață de viață, Corina Caciuc. Antrenorul este foarte mândru de minunea care a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile și nu ezită să le arate celor care îl urmăresc lucrul acesta. Cum au reacționat internauții la vederea imaginii respective.

Reghecampf, o nouă imagine cu fiul lui

În urmă cu doar câteva zile, Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară și aproape că nu și-a găsit cuvintele pentru a spune ce anume a simțit în acele momente. Nimic nu s-a putut compara cu bucuria pe care a simțit-o la momentul respectiv și este foarte recunoscător pentru toate clipele frumoase pe care le trăiește în prezent, având în vedere că ultimul an din viața sa a fost unul care l-a pus la grele încercări, mai ales din cauza scandalului provocat pe baza divorțului de fosta lui parteneră de viață și mama celui de-al doilea fiu, Anamaria Prodan.

La doar câteva minute de la venirea pe lume a lui Liam, părintele lui a postat prima imagine pe social media spre bucuria celor care îl urmăresc. Aceștia s-au bucurat că au făcut deja cunoștință cu băiatul lui și i-au lăsat zeci de mesaje și de comentarii în care l-au felicitat și i-au transmis toate gândurile lor bune. Recent, cunoscutul antrenor a mai postat o imagine cu cel mic și nici de data aceasta, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

„Ce frumos e👍💕💕! Sa va traiasca si sa fie sanatos! 🌸🎈🎈🎈”, „Fericire și sănătate !❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, „Să vă trăiască, să fie sănătos și să vă aducă numai bucurii și împliniri!🙏💖🍀”, „Să vă trăiască și să vă aducă doar bucuriiiiiii mă bucur pentru voi sănătate multă din inima Telavivului❤️❤️❤️”, „Ce poate fi mai frumos decât o minune!”, „Sa va trăiască prințisoru,sa fie sănătos sa va aducă numai bucurii !🙏🙏🙏❤️”, „Îngeraș micuț, sa fi sănătos și s ai o viata plina cu bucurii!”, sunt doar o parte dintre reacțiile fanilor de pe contul lui oficial de Instagram.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...


“I love my daddy” (n.r. “Îl iubesc pe tăticul meu”), scrie pe body-ul lui Liam.

Mai mult de atât, fostul partener de viață al Anamariei Prodan a postat și un videoclip care a reușit să le dea serios de gândit admiratorilor lui, pentru care lucrurile au fost destul de simple. Mulți au fost ferm convinși că acela este un semn că vrea să se însoare cu Corina Caciuc, după ce micuțul lor a venit pe lume. În filmarea respectivă se pune accentul pe faptul că a decide cu cine te căsătorești este cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viață.

“Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viață ta este cu cine te căsătorești. Mulți oameni spun dar îl iubesc, o iubesc.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Și da, este admirabil să o iubești, dar îți place de ea? Asta e diferența. Se spune că se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezistă prea mult timp. Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze. Asta e important.”, era mesajul din filmarea pe care a distribuit-o Laurențiu Reghecampf.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.