Showbiz 19 Mai 2022 10:05 de Diana Oprișan
Care este mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe după ce a devenit din nou tată

Corina Caciuc l-a adus pe lume pe copilul ei și al lui Laurențiu Reghecampf în dimineața zile de joi, iar antrenorul a postat deja prima imagine cu micuțul lui. În ciuda tuturor obstacolelor care au apărut în calea lor, relația le merge de minune, iar bebelușul îi unește și mai tare. Nu există fericire mai mare pentru fostul partener de viață al Anamariei Prodan decât cea pe care o trăiește acum alături de iubita lui și de copilul pe care au îl împreună.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că proaspătul tătic și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț. Având în vedere modul în care a decurs cea de-a doua înfățișare, acesta va mai dura o vreme, ambii fiind nevoiți să se prezinte de mai multe ori la tribunal. Deși înainte foștii parteneri erau de nedespărțit și nimeni nu credea că vor ajunge în situația în care sunt la momentul actual, între ei nu mai există comunicare. Au preferat să stea departe unul de celălalt și să își vadă de viețile lor. Chiar și impresara a dat de înțeles că a cunoscut pe cineva special, dar că nu se va afișa împreună cu el până când nu va divorța de Laurențiu Reghecampf, căruia i-a transmis și un mesaj la scurt timp după ce partenera lui de viață a născut.

Spre surprinderea tuturor, femeia de afaceri nu a avut nimic rău de zis la adresa fostului soț, ba chiar a recunoscut că se bucură enorm pentru el. Tot impresara a transmis că vrea ca micuțul să fie bine și sănătos, iar tatăl lui să îl ajungă pe Cristi Borcea sau, cine știe, să îl depășească. Între timp, Anamaria Prodan se ocupă de afacerile sale și se concentrează ca totul să iasă așa cum își dorește, iar la un moment dat să se poată muta definitiv din țară și să lase trectul în urmă.

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...


Urmăritorii lui Laurențiu Reghecampf nu s-au putut abține să nu îi transmită și ei gândurile lor bune, în dreptul imaginii pe care a postat-o cu copilul lui.

„Să vă trăiască❤️❤️ să fie sănătos❤️”, „Copilul este binecuvântarea Maicii Domnului și voia lui Dumnezeu. Sănătos sa fie! 🙏🕊🤲”, „Felicitări proaspetei Mămici !❗️❗️❤️Felicitări Vouă !!❤️”, „Sanatate si toate cele bune la toti🎈🧸🎈”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.