Showbiz 16 Mai 2022 15:03 de Diana Oprișan
Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a spus adevărul despre presupusa ei relație cu fostul protejat al lui Alex Velea, Lino Golden.

Ce relație are, de fapt, Sarah cu Lino Golden

Sarah Dumitrescu și Lino Golden au devenit cunoscuți separat, dar au ajuns în atenția oamenilor care îi urmăresc la orice pas pe rețelele sociale, după s-au afișat de mai multe ori împreună în mediul online. Aceștia au postat chiar și câteva TikTok-uri împreună care au devenit virale și care au reprezentat pentru internauți o confirmare a relației lor despre care atât de mult s-a discutat. Ei bine, atât fiica impresarei, cât și artistul au primit întrebări legate de legătura lor, dar niciunul dintre ei nu a comentat pe marginea acestui subiect până acum.

Recent, Sarah Dumitrescu a decis să nu își mai țină fanii pe jar și le-a vorbit despre relația pe care o are la momentul actual cu fostul protejat al lui Alex Velea, așa cum a devenit el cunoscut pe rețelele sociale. Din spusele sportivei reiese faptul că ori de câte ori apare cu vreun prieten bun pe internet, apar imediat informații cum că ar forma un cuplu cu bărbatul respectiv, deși nu este întotdeauna adevărat lucrul acesta. Tânăra a tras și un semnal de alarmă în ceea ce privește știrile false care apar despre ea și i-a rugat pe cei care dau cu ochii de astfel de informații, să nu le ia în seamă până nu verifică dacă sunt sau nu reale.

Pentru a lămuri pe toată lumea, ea a spus clar că nu este într-o relație la acest moment, pe motiv că pentru ea este destul de greu să își găsească sufletul pereche în țara noastră, luând în considerare faptul că locuiește în America și că distanța ar putea sta în calea iubirii lor.

”Ce apare în presă nu întotdeauna este adevărat. Cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!”, a declarat fiica Anamariei Prodan, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.