Showbiz 9 Mai 2022 11:50 de Diana Oprișan
Anamaria Prodan a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu apare în public cu iubitul ei, deși se află în cea mai bună perioadă a vieții sale.

Anamaria Prodan, despre noul ei partener de viață

Anamaria Prodan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, pentru că în ciuda faptului că se află în plin proces de divorț, s-a îndrăgostit de altcineva. Vedeta pare fericită alături de noul ei iubit, dar încă nu crede că a venit momentul să le facă și celor care o admiră cunoștință cu acesta. Multă lume și-ar dori să se afișeze împreună cu el, să posteze imagini cu acesta așa cum făcea în trecut cu tatăl fiului ei, despre care vorbea extrem de frumos și de care nu credea că se va separa vreodată.

O lungă perioadă de timp, impresara a trecut prin clipe de coșmar din cauza scandalului în care a fost implicată cu fostul ei partener de viață, care la momentul actual este fericit alături de o altă femeie. Corina Caciuc va deveni mamă, iar Reghecampf a postat deja prima imagine cu ecografia micuțului. Nici Anamaria Prodan nu se lasă mai prejos și a confirmat că este într-o relație care o face fericită, iar prietenii ei au observat o schimbare în bine în ceea ce privește starea ei de spirit. Vedeta trăiește frumos și se ocupă de copiii ei, chiar dacă viața i-a dat o lovitură pe care nu a crezut vreodată că o va putea suporta din partea bărbatului căruia îi jurase iubire veșnică.

Anamaria Prodan a zis clar că nu se va afișa cu noul ei iubit decât în momentul în care va încheia procesul cu Laurențiu Reghecampf care este în desfășurare și care, mai mult ca sigur, va ma dura o vreme. Așadar, cei care sunt curioși cine este bărbatul care i-a furat inima impresarei și care a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze, mai au de așteptat.

“Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata.”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.