Showbiz 3 Mai 2022 14:24 de Diana Oprișan

Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de Reghecampf

Au trecut câteva luni bune de când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu. Antrenorul a decis să divorțeze de mama băiatului ei, iar acum este fericit în brațele Corinei Caciuc, femeia de care s-a îndrăgostit și care urmează să îi dăruiască un copil. Zilele trecute a avut loc și cea de-a înfățișare a divorțului, unde s-au prezentat amândoi și unde, de asemenea, au fost însosiți de către copiii lor. Cea mai mare dezamăgire a femeii de afaceri a fost legată de faptul că soțul ei nu doar că nu și-a salutat copiii, dar s-a comportat de parcă nu ar fi fost acolo și de parcă nu i-ar fi cunoscut niciodată.

Odată cu trecerea timpului, vedeta a trecut peste acel moment și a înțeles că nu stă în puterea ei să repare nimic. Anamaria Prodan a zis clar că fostul ei soț poate să facă 100 de copii cu 100 de femei de oraș, pentru că ei nu îi mai pasă de nimic. În plus, ea a ținut să precizeze că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l face cunoscut în întreaga țară, dar și respectat, iar el nu a făcut nimic, ci doar s-a întors de unde a plecat. Deși a suferit enorm din cauza faptului că el a decis să se separe de ea, acum crede că nu este treaba ei și nici a copiilor ei cu ce se ocupă el.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și… s-a întors la forma lui inițială. Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el, că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic. Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul.”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

La un moment dat, Anamaria Prodan a spus că Laurențiu Reghecampf și iubita lui i-au deschis atât de multe procese împotriva lui, încât le-a pierdut numărul și zilnic primește mesaje că încă unul va fi deschis. Impresara nu a mai dorit să comenteze cele petrecute, ci doar a zis că ar vrea să scape de ei pe viață.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

„Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez.Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic! Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional’, a mai povestit impresara.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.