Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce în urmă cu câteva luni antrenorul a decis să pună capăt unei căsnicii care dura de mai bine de 15 an de zile.

Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru fostul soț

Ori de câte ori a avut ocazia, Anamaria Prodan a vorbit extrem de frumos despre fostul ei partener de viață. Mai mult de atât, impresara l-a iertat de foarte multe ori și a preferat să nu discute despre problemele pe care aceștia le aveau în public. Din exterior, părea că familia lor era una perfectă, iar multă lume îi lua drept model, totul până într-un anumit punct când lucrurile au luat o altă întorsătură.

În urmă cu câteva luni, antrenorul a ieșit în față cu niște declarații legate de faptul că ar vrea să divorțeze de mama copilului lui. Mia mult de atât, acesta avea deja o relația cu o altă femeie care este însărcinată și care va naște anul acesta. Impresara a avut un șoc în momentul în care a realizat ce se petrece și a refuzat să discute despre multe aspecte legate de viața privată până nu demult, când a recunoscut că a ținut mereu ascuns faptul că au existat anumite probleme și în viața lor.

Oricât de puternică este în viața de zi cu zi, admiratorii ei au remarcat faptul că divorțul de Laurențiu Reghecampf a afectat-o destul de tare. Mai mult de atât, în podcast-ul moderat de Damian Drăghici a dezvăluit că l-a iubit și îl va iubi mereu pe cel care a fost soțul ei, iar cu doar câteva ore în urmă i-a făcut și o declarație de dragoste total neașteptată. Printre altele, vedeta l-a numit cel mai bun antrenor al țării noastre.

“Și cu asta am spus tot 🙌 eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF ❤️ Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf și Prodan vor rămâne in istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat in țara aceasta. Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever ❤️🙌. El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care exista și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pentu copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a scris vedeta, pe Instagram.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.