Showbiz 18 Mai 2022 10:36 de Diana Oprișan
Daniel Pavel a făcut un anunț de zile mari, în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii Survivor România. Uite care sunt schimbările care îi așteaptă pe concurenți și când va avea loc marea finală.

Daniel Pavel, anunț despre marea finală Survivor

Emisiunea Survivor România se apropie de final, iar seara trecută, Daniel Pavel nu doar că le-a spus celor opt concurenți ce îi așteaptă în următoarea etapă a concursului, dar a dezvăluit și data marii finale a competiției de la Pro TV. Cei care au toate șansele să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro oferit de Vodafone sunt Alex Nedelcu, Ștefania, Oana Ciocan, Ionuț Popa, Marian Drăgulescu, Blaze, Alex Delea și Elena Chiriac. Din câte a povestit moderatorul emisiunii, marea finală va avea loc pe data de 31 mai.

În seara cu pricina, aceștia vor transmite live din Republica Dominicană și se afla numele celui mai puternic concurent, dar până a ajunge acolo, Tigrii și Vulturii mai au de trecut o etapă extrem de importantă și anume cea a luptelor individuale unde fiecare dintre ei a visat să ajungă și de care, din nefericire, TJ Miles nu a mai apucat să se bucure, deoarece a fost eliminat în ediția de seara trecută, fiind în pericol alături de colegul lui, Alex Nedelcu. El a primit mai multe voturi din partea celor de acasă, având în felul aceasta o șansă reală să fie câștigătorul acestui sezon.

„Sunteți 8 supraviețuitori și purtați între voi pe cel care va ridica deasupra capului marele trofeu Survivor România și va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro. Finala va avea loc pe 31 mai! Ca să ajungeți în finala de pe 31 mai, ca să ridicați marele trofeu, voi cei 8 rămași în acest moment în competiție intrați în etapa confruntărilor individuale!”, le-a zis Daniel Pavel concurenților, după eliminarea lui TJ Miles,

Noua etapă a concursului de la Pro TV vine la pachet cu niște schimbări majore pentru concurenți și cu un nou sistem de votare la care niciunul dintre concurenți nu se aștepta. Cei de acasă își pot vota favoriții până la data de 18 mai, ora 23:00, iar Daniel Pavel a atras atenția că aceasta este singura modalitate de a le arăta Tigrilor și Vulturilor că îi susțin și că iubesc necondiționat. Rămâne de văzut care dintre ei va obține cel mai mare punctaj și la ce le vor folosi voturile respective, dar cert este că fanii Survivor România mai au de așteptat câteca zile bune până vor afla.

Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...

„Vă voi dezvălui mecanismul de bătălie. Un element extrem de important, în această seară, în acest consiliu, vom deschide liniile de vot pentru fiecare dintre voi! Alex Nedelcu, Ștefania, Oana, Ionuț, Marian, Blaze și Elena – îl puteți susține pe concurentul favorit exclusiv prin SMS. Votul va fi activ până mâine, 18 mai, orele 23:30! Este din nou momentul să îi susțineți, pe lângă iubirea necondiționată pentru că au ajuns până aici. Ei și-au făcut treaba până în momentul ăsta și o vor face și de acum încolo”, a mai zis prezentatorul emisiunii Survivor, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.