Showbiz 18 Mai 2022 09:59 de Diana Oprișan
TJ Miles a fost cel eliminiat de la Survivor România, în cea mai recentă ediție a emisiunii de la Pro TV. Ce a declarat fostul concurent după ce și-a auzit numele și care a fost reacția colegilor de echipă!

TJ Miles, primele declarații după eliminare

Tigrii au pierdut, în urmă cu două zile jocul pentru imunitate și au fost nevoiți să se nominalizeze între ei. Votul colectiv a mers către TJ Miles, iar Ionuț Popa care a făcut proba în cel mai scurt timp l-a nominalizat pe Alex Nedelcu pentru eliminare. Nedelcu îl considera cel mai bun prieten și a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată în clipa în care și-a auzit numele și nu avea nici cea mai mică speranță că va obține mai multe voturi decât colegul lui de echipă, care s-a dovedit a fi un concurent extrem de puternic până la momentul actual.

Ei bine, spre surprinderea celor rămași în concurs și a celor de acasă, Alex Nedelcu a rămas în concurs, moment în care colegii lui au sărit de bucurie, în timp ce TJ Miles a făcut primele declarații, după ce i s-a transmis că lupta lui în cadrul concursului de la Pro TV a ajuns la final, cu ochii în lacrimi.

Faptul că a fost dat afară din concurs nu a fost o surpriză pentru el, ci a zis că ar fi rămas mască în cazul în care ar fi reușit să scape și de data aceasta, având în vedere de cât de multe ori a fost în pericol și s-a bucurat de susținerea fanilor lui. Tot fostul concurent de la Survivor România a zis că mintea lui era deja setată în acest sens, tocmai pentru a nu ajunge să fie dezamăgit, acesta fiind mecanismul său pentru a trece peste cele mai grele momente din viața sa.

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată, pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare din noi suntem diferiți afară din competiția asta”, a declarat TJ MIles, după eliminarea sa din concurs.

Citeste si:
„Se caută angajați, ofer recompensă”. Lucrătorii unei fabrici din...
„Se caută angajați, ofer...

Când au auzit că Alex Nedelcu va rămâne în concurs, Tigrii s-au bucurat extrem de tare, au început să plângă și l-au luat în brațe ignorându-l total pe TJ Miles care se afla fix lângă ei. Fani emisiunii i-au criticat dur pe concurenți din cauza reacției pe care au avut-o, în secțiunea de comentarii.

„Wow, ce reacție au avut Tigrii…Înțeleg că l-au vrut pe Nedelcu alături de ei, este normal, dar l-au făcut pe TJ să se simtă în plus. Urât, foarte urâtă! Puteați să vă abțineți până pleca TJ! Sunteți demni de milă! Mi-e greață de voi!”, „Începe să-mi pară rău că am ținut tot timpul cu Războinicii, caracterele lor abia acum încep să se vadă”, „Mizerabili sunteți! Ștefania, Oana și fătălăii ăia, n-aveți pic de decență! Puteați să vă abțineți până pleca TJ! Sunteți demni de milă! Mi-e greață de voi!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.