Showbiz 16 Mai 2022 12:31 de Diana Oprișan
Mari Fica și-a exprimat părerea sinceră despre Elena Chiriac, una dintre concurentele cu care nu a avut o relație prea bună de-a lungul competiției „Survivor România”.

Elena Chiriac, criticată de Mari Fica

Mari Fica a fost una dintre concurentele care au intrat la Survivor România ceva mai târziu. Din fericire, sportiva s-a acomodat destul de repede și s-a înțeles bine cu aproape toții colegii ei din concurs. Cea care nu a avut-o deloc la inimă a fost Elena Chiriac, despre care blondina a făcut o serie de afirmații direct de la aeroport, unde a vorbit și despre alți colegi de-ai ei. Cătălin Zmărăndescu a fost cel care a vrut să o învețe multe lucruri încă din prima zi și care o certa ori de câte ori făcea o anumită greșeală. Fosta Faimoasă nu a pus la suflet lucrul acesta, pentru că îi aducea aminte de unii dintre antrenorii ei care, inițial, o certau, iar mai apoi doar îi dădeau încredere.

Elena Chiriac, în schimb, i-a lăsat un gust amar colegei sale de echipă, iar de cele mai multe ori, Mari Fica a fost de părere că ea este genul de om care nu caută comunicare. Mai mult de atât, în același interviu, fosta Faimoasă a spus că a avut mereu o problemă cu modul ei de exprimare care, din punctul său de vedere, a fost puțin exagerat.

Mari Fica nu și-a putut da seama dacă felul de a fi al Elenei Chiriac era doar teatru sau dacă așa era ea în viața de zi cu zi. A avut și zile în care simțea nevoia să își exprime nemulțumirea față de cele petrecute, dar a preferat să lase de la ea pentru binele echipei.

„Eu nu m-am înțeles cu Elena. Uite, dau un exemplu. Cătălin Zmărăndescu, prima dată, m-a certat rău și după aia noi am discutat. Eu i-am spus că nu am o problemă că mă ceartă la joc, că am mai avut antrenori care m-au certat și după mi-au dat încredere. În schimb, mie nu îmi plăcea la Elena pentru că…Eu nici nu comunicam prea mult cu ea. Era o persoană cu care nu simțeam nevoia să caut comunicare. Nu era ca mine. Modul ei de a se exprima mi se părea puțin exagerat. Eu nu știam dacă așa e ea, dacă e reală, dacă nu e reală…Mi se părea teatrală”, a declarat Mari Fica, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeste si:
Drama neștiută a Elenei Chiriac. Fosta concurentă de la Survivor...
Drama neștiută a Elenei...

„Am lăsat de la mine. Căutam să devină echipa cumva omogenă și nu găseam nicio soluție. La un moment dat, nu știam cu cine să mai stau. M-au deranjat jignirile. Mie îmi era jenă să o jignesc și pe ea, care e mai mică decât mine, dar pe Marian care are și ceva muncă în spate. Ea era sportivă și zicea că-i place să-și demoralizeze psihic adversarul înainte de competiție și eu sunt altfel”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.