Fosta concurentă de la Survivor România, Elena Chiriac, are un trecut despre care multe persoane nu au nici cea mai mică idee. Vedeta a trăit o adevărată dramă despre care nu îi face plăcere să discute și despre care nu a mai dat detalii până acum, mai ales că toate lucrurile au luat o altă întorsătură în viața sa, după ce a luat decizia de a se muta la Londra.

Elena Chiriac, despre drama pe care a trăit-o

Elena Chiriac a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2022. În timp ce unii au lăudat-o pentru performanțele sale, au fost mândri de ea și au votat-o mai ales în marea finală, alții și-au făcut o impresie nu tocmai bună despre ea din cauza comportamentului pe care l-a avut față de toți ceilalți colegi din competiție. Multă lume a descris-o ca fiind o persoană rea, care se gândește doar la ea și care nu și-a meritat locul în concurs, în ciuda faptului că era foarte bună din punct de vedere sportiv.

Deși și-a lua foarte mult hate, în perioada în care a fost concurentă a emisiunii de la Pro TV, ea nu a știut lucrul acesta, având în vedere că nu avea acces la tehnologie, la fel ca toți ceilalți, așa că a continuat să aibă același comportament. Când a ajuns acasă și a realizat cât de mult a fost criticată de oameni, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își întrebe mama ce a anume a făcut greșit, iar ea i-a dat toate detaliile de care avea nevoie.

De când competiția Survivor România a ajuns la final, Elena Chiriac a fost invitată în mai multe platouri de televiziune, unde a oferit interviuri sincere, iar recent a spus prin ce anume a trecut, în momentul în care a luat decizia de a se muta la Londra alături de mama sa. Faptul că a fost obligată să se adapteze unui mediu nou i-a fost destul de greu și numai ea și femeia care i-a dat viață știu cât de tare s-au chinuit să reziste presiunii și să facă față tuturor provocărilor din calea lor.

“A fost foarte greu. Nu voi putea uita vreodată greutățile la care eu și mama am fost supuse. Noi ne-am dorit să o luăm de la zero și am trecut prin toate etapele pentru a ajunge la un trai bun. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez într-un mediu nou, cu oameni complet străini. Am trecut pentru prima oară prin depresie și am învățat să trăiesc cu puțin.

Citeste si:
Formează sau nu Andreea Bălan și Jador un cuplu. Fosta concurentă...
Formează sau nu Andreea Bălan...

Acum suntem fericite, trăim noi două cu pisica mea, Cassandra, dar până la a fi bine am trecut prin multe furtuni.”, a declarat Elena Chiriac, pentru viva.ro.


“Am avut o singură experiență în care am fost discriminată și m-a durut foarte tare. Eram parte dintr-un film în care regizorul s-a comportat urât cu mine. Asta pentru că eram ‘intrusă’ în filmul lui în care toți actorii erau britanici. Am simțit disprețul lui față de mine și nu am putut face nimic în privința asta. De atunci, nu am mai privit pe nimeni diferit, indiferent de naționalitate.”, a mai povestit ea, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.