Showbiz 13 Mai 2022 17:11 de Diana Oprișan
Cum au reacționat Mihai Trăistariu și Alexandra Ungureanu, după ce WRS s-a calificat în finala Eurovision?

Mihai Trăistariu și Alexandra Ungureanu, alături de WRS

Seara trecută a fost una plină de emoții pentru WRS, pentru echipa lui și pentru întreaga țară. Artistul a avut o prestație de nota 10, iar întreaga sală a cântat alături de el. A avut mari emoții și după ce a coborât de pe scenă, dar mai ales când a auzit că România intră în finală. Acasă, mulții români au stat cu sufletul la gură, iar printre aceștia s-a aflat și Mihai Trăistariu, care a urmărit cu atenție și evoluția celorlalte țări, pentru a-și face o idee despre concurență.

În plus, el s-a uitat și casele de pariuri, pentru a vedea clar cine mai urcă sau cine mai coboară în clasamente. A fost foarte atent la tot ce s-a petrecut pe scenă, iar mai apoi a spus că România a fost pe punctul de a pierde, dar se bucură că WRS a reușit să treacă prin toate etapele și să ajungă până în finală, după tre ani în care România nu a mai ajuns în acel punct al competiției. Așadar, Trăistariu îi ține pumnii buzoianului și speră să ajungă acasă cu trofeul.

”Am stat cu sufletul la gură la semifinala a doua, pentru că se anunța foarte grea. Eu îi știam deja, i-am văzut de acum o lună, i-am ascultat atent. Le-am și notat toate piesele pentru un site dedicat Eurovision-ului și atunci, deja, cunoșteam sondajele.

Mă uit la casele de pariuri, văd cine mai urcă, cine mai coboară în clasamente… Deci, fiind pasionat de Eurovision, urmăresc ceea ce se întâmplă. Aseară a fost o semifinală extrem de grea, în care România era cât pe ce să piardă. Sunt și aceste voturi geopolitice între țări, printre care trebuie să te strecori… trebuie să fii și foarte bun. Nu ai voie să greșești, pentru că fiecare dă ce are mai bun acolo și atunci competiția e drastică. Și atunci au fost și piese foarte reușite, voci bune, show-uri ca lumea, grafică foarte faină, totul modernizat. Și iată că românul nostru s-a descurcat, și a trecut printre toate acestea, și a reușit să se califice în primii 10, în finală. Suntem finaliști, după trei ani în care România n-a reușit să se califice în finală”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
SAGA Festival - RECORD de bilete vândute și extinderea spațiului de...
SAGA Festival - RECORD de...

”Ce să spun de WRS? El a cântat foarte bine, a dansat super. Norocul lui că e dansator profesionist. Am citit undeva că părinții lui sunt profesori de dans popular sau așa ceva. Iată că se moștenește cu dansul, ceea ce ajută foarte mult. România nu a trimis niciodată un interpret cu dans. Toți am încercat doi pași stânga, doi pași dreapta. Dar nu același lucru când merge un dansator și când merge un cântăreț. El la bază este dansator și se cunoaște. Și asta l-a ajutat mult pe partea de show. S-a făcut un show bun! Și tocmai de aceea România s-a strecurat printre cei grei pentru că s-a făcut show. Și a fost spectacol și dinamic totul. Piesa e foarte faină, șlăgăroasă, hit-oasă. Nu știu ce pronostic să dau. Cred că va fi bine în finală. Îi ținem pumnii!”, a mai zis Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

Alexandra Ungureanu a fost unul d rintre jurații de la Selecția Națională de la Eurovision România din acest an și i-a ținut și ea pumnii lui WRS. Având în vedere că ea a fost una dintre cei care l-au ales, s-a simțit cumva responsabilă și nu a putut decât să spere că artistul nu va dezamăgi pe nimeni. Mai mult de atât, crede că piesa cântată de el are un mare potențial de a deveni un hit al Europei.

”Am fost parte responsabilă în această situație și m-am uitat să văd dacă am ales bine. Se pare că am avut un feeling bun. L-am urmărit pe reprezentantul nostru. Sunt încântată de performanțele lui. Mă bucur că a înțeles amploarea fenomenului. Prestația lui mi s-a părut peste Selecția Națională, ceea ce a fost foarte greu pentru el în condiții de tensiune și emoții. Mi se pare că a fost impecabil ca voce, control, show. Iar piesa faină, mi se pare ceea ce trebuie. O să o fredoneze toată lumea.

Citeste si:
Alexandra Ungureanu a primit mai multe palme de la viață. Ce a...
Alexandra Ungureanu a primit...

A fost o alegere inspirată. Sunt șanse să devină un hit al Europei. Mai puțin mi-a plăcut partea de cosume, care a fost ”încoțopenit”, asta ca să folosesc un termen de la Bravo, ai stil! Poate mergea mai bine un look mai fresh, pentru că mie, când a câștigat la București, mi-a plăcut mult naturalețea lui. Am înțeles ideea de latino și paiete… dar acum nu cred că se mai poate schimba ceva”, a declarat Alexandra Ungureanu


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.