Showbiz 13 Mai 2022 10:07 de Diana Oprișan
WRS s-a calificat în finala Eurovision, iar imediat după show a dat primele declarații despre participarea sa în concurs, prin intermediul cărora a dorit să le și mulțumească și românilor de pretutindeni.

WRS a ajuns în marea finală

WRS a fost extrem de emoționat înainte de a urca pe scena semifinalei Eurovision, dar cu toate acestea, momentul a fost unul de excepție. Întreaga sală a cântat alături de artist piesa Llámame, iar la final, acesta s-a calificat în marea finală a concursului. Alături de țara noastră s-au mai calificat și Cehia, Finlanda, Belgia, Azerbaijan, Polonia, Estonia, Australia, Suedia și Serbia. Reprezentanții acestor țări au participat la o conferință de presă, unde au vorbit despre participarea lor în concurs și unde buzoianul și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce a simțit în momentul în care a auzit că țara noastră se califică în marea finală. El le-a mulțumit românilor pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o încă de când a decis să se înscrie la Eurovision.

WRS a ținut să precizeze că nu este doar despre e, ci despre toți oamenii care au muncit pentru ca el să ajungă acolo. Cântărețul a recunoscut că a fost și un moment în care a început să plângă și anume cel în care a văzut niște copii dansând dansurile populare, A fost un moment emoționat pentru el, deoarece părinții lui sunt dansatori de muzică populară, iar acest lucru l-a dus cu gândul la cei dragi, care l-au susținut de acasă. S-a gândit, de asemenea, la părinții copiilor respectivi care au fosr nevoiți să plece din țară, pentru a face rost de bani.

„În primul rând, trebuie să mulțumesc românilor de pretutindeni care au votat. Avem români peste tot prin lume. Le e dor de casă. Nu e doar despre mine pe scenă. Îi unesc pe acești oameni din toată lumea, care au votat pentru mine amintindu-și de casa lor.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Am plâns foarte tare când i-am văzut pe niște copii dansând dansurile noastre populare. Pentru mine a fost ceva extrem de emoționant, pentru că și părinții mei sunt dansatori de muzică populară. M-am gândit că românii au plecat din țară în mai toată lumea ca să o ducă mai bine, iar copiii lor și-au urmat visul de a dansa indiferent de locul unde s-au stabilit. Asta m-a făcut să plâng și să mă emoționez”, a declarat WRS după marea finală, conform fanatik.ro.

Buzoianul a trăit la Torino niște momente pe care, indiferent de ce s-ar întâmpla în marea finală a concursului, nu le va uita niciodată în viață.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.