Showbiz 12 Mai 2022 12:32 de Diana Oprișan
WRS este reprezentatul României la Eurovision și a mărturisit care este obiectivul lui principal în ceea ce privește concursul care se desfășoară zilele acestea la Torino.

WRS, despre participarea la Eurovision

Andrei Ionuț Ursu, cunoscut publicului larg drept WRS, este reprezentatul țării noastre de la Eurovision de anul acesta. El a oferit un interviu în care a vorbit sincer despre participarea lui în concurs, dar și despre modul în care a luat naștere piesa Llámame. Artistul a mărturisit că piesa a fost creată în timpul unei tabere de compus alături de oamenii cu care el lucrează cel mai bine și cel mai des și anume Cezar Gună, Alexandru Turcu și Costel Dominteanu. Odată creată piesa, el a fost de părere că a participa cu ea la un concurs la un asemenea nivel ar putea fi momentul ei de glorie și așa a și fost.

WRS nu participat cu gândul că va fi marele căștigător, dar primul obiectiv pe care îl are și despre care a și discutat este acela de a ajunge în finala mare, deși este oricum mulțumit de tot ceea ce a trăit până acum. Cel mai important și frumos lucru i se pare faptul că poporul spanilor adoră și ascultă piesa lui. Crede, de asemenea, că se va distra de minune pe scenă și că va face un show în toată regula pe care nu îl va uita niciodată. Mulți cântăreți de la noi din țară sunt alături de reprezentantul României la Eurovision, printre care se află și Inna, una dintre artistele sale preferate din toate timpurile.

Tot el a spus că piesa Llámame va fi modificatăm, dar nu atât de tare încât să își piardă esența. Fanii tânărului artist sunt extrem de curioși să vadă cum se va descurca pe scenă și dacă va reuși să își îndeplinească visul.

„Piesa am creat-o într-una dintre aceste tabere de compus alături de Cezar Gună, Alexandru Turcu și Costel Dominteanu, oamenii cu care lucrez în general cel mai des la piese, și la momentul respectiv nu știam ce este cu ea.

Apoi m-am decis să mă înscriu la Eurovision și, cum Llámame era în proporție de 80% finalizată, am zis că ăsta o să fie momentul ei de glorie. Și așa a și fost! Well, nu sunt nebun să merg cu așteptări de câștigător suprem. Primul meu obiectiv acolo este să intru în finala mare, dar chiar și așa eu sunt foarte mulțumit de tot ce s-a întâmplat până acum. Piesa este iubită de poporul spaniol, și asta mi se pare efectiv wow! Le-a plăcut lor duma asta cu ola mi bebebe și au făcut clipuri și meme pe internet. Mă aștept să mă distrez și să fie o experiență foarte mișto pentru mine”, a declarat WRS, pentru viva.ro.

Citeste si:
Cum trebuie să fie câștigătorul Survivor România 2023. Daniel...
Cum trebuie să fie...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.