Showbiz 10 Mai 2022 14:45 de Diana Oprișan
Un întreg scandal a izbucnit între Oana Radu, Puiu Bucătaru și mirele căruia ar fi trebuit să îi cânte. Se pare că artista ar fi luat o parte din banii cuveniți, dar nu a mai mers să cânte la evenimentul respectiv.

Oana Radu vrea să depună plângere

Oana Radu se află în mijlocul unui real scandal, după ce a fost acuzată de formația lui Puiu Bucătaru că ar fi luat banii pentru a cânta la un eveniment mare, la care nu s-a mai prezentat. Lăutarul a fost dezamăgit de faptul că îndrăgita artistă nu este capabilă să își îndeplinească obligațiile când vine vorba de un eveniment și nu a ezitat să își exprime nemulțumirea față de gestul ei, moment în care vedeta a simțit nevoia să se apere și să explice de ce anume a ajuns în această situație.

Puiu Bucătaru și Oana Radu ar fi trebuit să urce pe scenă împreună, ceea ce nu s-a mai întâmplat pe motiv că artista nu s-a mai prezentat la nuntă, iar acest lucru l-a scos din sărite pe lăutar. Oana a explicat că nu a fost deloc vorba despre bani, ci despre faptul că ea ar fi, de fapt, cea care a fost păcălită și că în momentul în care a fost rugată să cânte la nunta fiicei lui, a refuzat categoric.

”Nu a fost vorba nicio secundă despre bani, deci nu despre bani n-a fost vorba. Nu mi-am mărit tariful. Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente, a zis că vine și n-a mai venit. Când Puiu m-a sunat să cânt la nunta fiicei lui, eu i-am explicat că nu mai vreau să cânt cu tine pentru că făcut față de mine niște lucruri care nu se făceau”, a declarat Oana Radu, la Antena Stars.

Pentru a opri orice fel de discuție despre incident, cântăreața le-a promis că le va înapoia suma de bani pe care a primit-o din partea lor și că, de asemenea, va depune o plângere, din cauza faptului că a fost amenințată, dar și pentru defăimarea care loc acum la TV. Puiu Bucătaru i-a zis că o va face de râs peste tot pe unde va merge, motiv pentru care răbdarea artistei a ajuns la final. Desigur, cariera ei muzicală nu se termină aici, deoarece își va găsi o altă formație alături de care să cânte pe la evenimentele de genul acesta.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

”Îți dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva, dar nu cu tine. Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare. Mi-au zis că pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, ești o frustrată și pe unde te prind la evenimente te fac de râs. Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări și pentru defăimarea care are loc la televizor”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.