Ilinca Vandici a spus, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, care sunt cele două scenarii în care ar pune capăt frumoasei căsnicii pe care o are cu Andrei Neacșu, despre care a avut numai cuvinte bune de zis, ori de câte ori a fost luată la întrebări.

Ilinca Vandici, despre situațiile în care ar pune capăt căsniciei

Momentul în care Ilinca Vandici și-a ridicat în slăvi partenerul de viață și a spus că i-ar ierta orice fel de greșeală a devenit viral pe internet. Multe femei i-au sărit în cap prezentatoarea, încercând să le explice persoanelor care le urmăresc pe social media că felul în care vedeta a pus problema este unul total greșit. Ea a dat de înțeles că soțul ei ar putea să o înșele, să fie violent și să nu facă absolut nimic cu viața lui, pentru că ea îl iubește, îl respectă și l-ar ierta, dar invitată fiind în emisiunea Oanei Radu din mediul online a dat de înțeles că lucrurile nu stau chiar așa și că atunci a lăsat loc de intepretări.

Întrebată de artistă dacă există vreo situație care ar putea duce la destrămarea căsniciei lor, Ilinca Vandici a fost extrem de sinceră și a povestit că ar divorța de partenerul ei de viață în cazul în care ar fi violent cu ea sau dacă ar simți că nu mai este respectată, iar aici ar putea include foarte multe lucruri despre care nu a dat foarte multe detalii.

„Exista ceva ce ar putea sa opreasca casnicia voastră?”, a întrebat Oana Radu, pe prezentatoarea de la Kanal D.

„Violența m-ar face să pun capăt, repet nu este cazul meu. Doamne ferește, nu aș accepta așa ceva niciodată. Nu cred că e bine să stai într-o relație toxică de genul acesta. În al doilea rând, respectul. Dacă aș simți că nu mai sunt respectată, iar asta înseamnă multe”, i-a zis Ilinca Vandici Oanei Radu, la „Detectorul de minciuni”.

Mai mult de atât, vedeta a spus clar că nu obișnuiește să îi verifice telefonul lui Andrei Neacșu, chiar dacă îi știe parola, deoarece are foarte mare încredere în el, la fel cum are și el în ea. Niciodată nu i-a înșelat încrederea și, cel mai probabil, de aceea nu simte nevoia să îi caute în telefon. Soțul acesteia nu s-a ascuns niciodată de ea, cum a pățit în alte relații anterioare unde nu a fost prea încântată de ceea ce a găsit în telefoanele foștilor parteneri. Încrederea este un element extrem de important în căsnicia lor la fel cum este și respectul pe care și-l poartă unul celuilalt.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

„Nu, nu verific. Într-o relație anterioară am verificat. Merg pe premisa: „Dacă o să cauți, vei găsi”. Cauți ceva, e imposibil să nu găsești un live sau ceva. Nu mă refer la chestii nasoale, ma refer la orice chichiță. Am foarte mare încredere în el și el foarte mare încredere în mine. Niciodată nu mi-a înșelat încrederea și atunci nu simt nevoia. Nu a stat niciodată cu mine cu telefonul întors. Îi știu parola de la telefon, dar nu simt nevoia să verific. Plus că asta asta ar însemna o totala lipsă de încredere față de mine, de relația noastră și nu în ultimul rând față de el. Lucru care nu există în relația noastră. A existat în trecut, pentru că am trecut prin multe, ca oricine, de altfel și atunci mi se dădeau motive de a căuta și căutam, dar erau motivele vizibile. El e super transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde e. Nu a existat vreodată să zică că e undeva și, de fapt, să fie altundeva”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.