Showbiz 2 Mai 2022 08:55 de Diana Oprișan
Ediția de seara trecută de la Survivor România a adus nemulțumiri în rândul celor de acasă, după ce echipa din care face parte Elena Chiriac și anume cea a vulturilor a câștigat jocul pentru recompensă.

Ce i-au reproșat telespectatorii Elenei Chiriac

Jocul pentru recompensă al celei mai recente ediții Survivor România a fost unul dedicat zilei de 1 Mai. Echipa câștigătoare s-a putut bucura de o petrecere în toată regula cu produse specifice Zilei Muncii, dar și cu multe alte surprize pe care echipa de producție le-a pregătit pentru ei, cum ar fi o fântână de ciocolată, jocuri cu premii sau poze. Având în vedere că au trecut luni bune de când aceștia stau în Republica Dominicană și nu s-au mai putut bucura de o viață normală, fericirea a fost una mult mai mare pentru ei.

După ce Ionuț Popa și Blaze au luptat la ștafetă, iar victoria a fost adjudecată de către Vulturi, certurile au început între adversari din cauza lui Ionuț Popa pe care l-au acuzat de faptul că se gândește doar la el, nu la echipa și că au avut încredere în el că va aduce punctul final, ceea ce nu s-a întâmplat. Ceilalți, însă, au avut parte de o seară de neuitat.

Telespectatorii nu s-au putut abține să nu analizeze și de această dată comportamentul celor rămași în competiție, iar cea pe care au desființat-o în secțiunea de comentarii a fost nimeni alta decât Elena Chiriac, din cauza cărora mulți au spus că nu mai pot urmări emisiunea. Mai mult de atât, cineva i-a spus că se vede clar că nu are cei șapte ani de acasă, pentru că a făcut mai multe fotografii la petrecere, doar pentru a le arăta Tigrilor cât de bine s-au distrat ei în timp ce ei stătea în camp, știind că au pierdut ștafeta. Fanii Survivor sunt de părere că este o persoană rea, că nu merita să ajungă până în acest punct al concursului și că, de fapt, toți concurenții ar fi trebuit să se bucure de ziua de 1 Mai, nu doar o parte dintre aceștia.

Citeste si:
Echipa lui Mario Fresh, implicată într-un accident. Declarațiile...
Echipa lui Mario Fresh,...

„Câtă răutate are fetița asta! Eu cred că de 1 mai trebuiau amândouă echipe să se bucure! Dar asta este producția aranjează așa cum vor ei!”, „Din cauza “fetei lui tata” am ajuns sa îmi fie scârbă să mai mă uit la emisiune”, „Cei 7 ani de acasă lipsesc total, precum făina 000”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.