Cătălin Zmărăndescu a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor, într-un moment pe care l-a considerat ca fiind cel mai greu din viața lui și în care a crezut că a pierdut absolut totul.

Zmărăndescu, despre cel mai greu moment din viața sa

Cătălin Zmărăndescu s-a întors în urmă cu aproximativ o lună din cadrul competiției Survivor România de pe urma căreia a avut foarte multe lucruri de învățat. În Republica Dominicană, fostul Faimos nu doar că s-a descoperit pe el însuși, dar a reușit să dea jos și foarte, foarte multe kilograme ajungând de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi. Acesta a regretat enorm că nu a putut să se bucure mai mult de experiență, dar odată cu trecerea timpului s-a obișnuit cu ideea că nu a primit atât de multă susținere pe cât s-ar fi așteptat din partea celor de acasă.

Ei bine, recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului pe care Damian Drăghici îl moderează pe YouTube și în cadrul căruia a dat detalii semnificative despre viața privată, despre care adesea refuză să vorbească, tocmai pentru a nu da curs altor discuții. Fostul concurent de la Survivor a vorbit despre copilăria lui, despre cei care i-au dat viață, despre cea mai mare pasiune așa, dar și despre cel mai greu moment pe care l-a trăit vreodată și în care a simțit că viața lui nu mai are niciun sens.

Pe vremea când era bodyguadul lui Gigi Becali, mai exact în anul 2009, a fost implicat într-un scandal despre care s-a scris mult la vremea respectivă și care a venit la pachet cu multe probleme și gânduri negre pentru el, despre care a simțit nevoia să îi povestească și lui Damian Drăghici. Pe atunci, lui Becali i se furase mașina, iar Zmărăndescu a participat la recuperarea sa fără a primi ajutor din partea oamenilor legii, fiind mai apoi acuzat de pedepsirea violentă a hoților, dar și de sechestru. A primit trei ani de închisoare, dar a stat în arest numai o lună, timp în care a avut de gând să se sinucidă.

“A fost cel mai greu moment din viața mea. Dacă rămâneam pe drumul ăla, făceam ani grei de pușcărie. În momentul în care am pierdut totul – și când spun totul, chiar e totul – după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe bloc, la etajul 10 și m-am așezat pe marginea blocului cu picioarele în gol. Și îmi puneam întrebarea: De ce mai trăiesc? Am fost prost, am pierdut tot, am făcut greșeli, una după alta, nu are rost să mai trăiesc. În acel moment mi-a sunat telefonul.”, a povestit fostul concurent de la Survivor, în cadrul podcast-ului moderat de Damian Drăghici.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.