Cătălin Zmărăndescu a avut parte de o schimbare totală în cele câteva săptămâni pe care le-a petrecut la Survivor România. Cum a reacționat soția sportivului, când acesta a ajuns acasă.

Zmărăndescu, schimbare totală după competiție

Plecarea lui Cătălin Zmărăndescu la Survivor România a reprezentat o adevărată provocare atât pentru el, cât și pentru familia lui căreia i-a fost greu să îl știe departe de casă, fără hrană și trăind în niște condiții grele. Lipsa hranei din Republica Dominicană, mai ales că Faimoșii au pierdut de cele mai multe ori ceea ce înseamnă că nu câștigau recompensele, l-a făcut pe sportiv să piardă multe kilograme, ajungând astfel de nerecunoscut de către cei din fața micilor ecrane, cât și de cei dragi lui.

Transformarea fostului concurent de la Survivor România nu a avut loc doar din punct de vedere fizic, ci și din punct de vedere psihic. Odată ajuns acasă, partenera lui de viață nu a avut cum să nu remarce faptul că s-a întors un alt om, mult mai calm. Ei bine, cele câteva săptămâni petrecute departe de copiii și de soția sa l-au făcut să realizeze unde a greșit în trecut, iar acum nu vrea decât să repare toate greșelile acelea.

„Luiza, soția mea, a spus ‘Băi, băiatule, trezește-te ești prea calm’. Ea e morocănoasă, bea două-trei cafele dimineața. Sunt calm, pe treaba mea. Survivor mi-a dat refresh înmulțit cu 100. Cu copiii sunt foarte calm, lucruri pe care le greșeam înainte, nu aveam răbdare. Acum stau și jumătate de oră și îi spun fiecare lucru”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, la „Vorbește Lumea”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.