Cătălin Zmărăndescu a oferit și el câteva declarații, la scurt timp după plecarea Laurei Giurcanu din cadrul emisiunii Survivor România.

Zmărăndescu, despre atitudinea Elenei Chiriac

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat cu mai multe zile în urmă din cadrul emisiunii de la Pro TV, dar nu a încetat să îi umărească la TV pe foștii lui colegi de echipă. Nu i-a scăpat nici ediția în care Laura Giurcanu a fost eliminată, în care se pare că și el a remarcat o schimbare de atitudine în ceea ce o privește pe Elena Chiriac, despre care a și vorbit în interviul acordat.

Ei bine, fostul Faimos consideră că sportiva a fost manipulată de Laura Giurcanu și că în realitate este același copil bun pe care el l-a cunoscut la început și de care se apropiase foarte, foarte tare. Nu știe câtă dreptate are în ceea ce spune, dar crede că este normal să facă asemenea afirmații despre colegii ei, luând în calcul faptul că nu aduc puncte pentru echipă.

Tot Cătălin Zmărăndescu a spus că echipa Faimoșilor nu funcționează în niciun fel, în ciuda eforturilor pe care unii dintre ei le fac.

„S-a schimbat foarte tare Elena, deși cred că este același copil bun pe care l-am cunoscut. Faptul că vociferează este una. Nu știu câtă dreptate are în ceea ce spune. Vizavi de TJ și Marian este normal să aibă aceste ieșiri. Am văzut și eu clasamentul celor care aduc puncte. Din păcate, cam toți sunt după locul 10, în afară de CRBL care mai aduce puncte. Prietenia din camp e prietenia din camp. Ce se întâmplă pe traseu trebuie să fie benefic echipei. Echipa asta nu funcționează în niciun fel. Nu funcționează nici dacă sunt împinși de la spate. Roata se învârte și fiecare primește ceea ce merită. Elena a fost manipulată de Laura”, a declarat Zmărăndescu, pe Voyo,

Citeste si:
Sorin Bontea, mesaj pentru Cătălin Scărlătescu după eliminarea de...
Sorin Bontea, mesaj pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.