Cătălin Zmărăndescu nu se oprește din declarații. După ce a spus lumii întregi că Emil Rengle i-a făcut avansuri în Republica Dominicană, acesta a mai făcut câteva dezvăluiri bombă și despre alți foști colegi.

Zmărăndescu l-a dat de gol pe Drăgulescu

De când a ieșit din competiția Survivor România, Cătălin Zmărăndescu a fost invitat de mai multe ori în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a dat detalii picante despre foștii lui colegi din concurs. Sincer din fire, acesta nu s-a putut abține nici măcar când a venit vorba despre Elena Chiriac, cea de care s-a apropiat cel mai tare și pentru care era ca un tată.

Cei din fața micilor ecrane văd doar o mică parte din ceea ce se petrece cu adevărat la Survivor România și de aceea, doar persoanele care au trecut prin experiența respectivă pot spune cum stau lururile cu adevărat.

Competiția formează prietenii puternice, dar creează și conflicte puternice între concurenți. Ei bine, la un moment s-a zvonit că între Marian Drăgulescu și Elena Chiriac ar exista mai mult decât o prietenie, iar el a discutat despre acest aspect, spunând câteva lucruri neștiute despre fostul gimnast.

”Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în cadrul emisiunii La Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.