La doar câteva zile de la eliminarea sa de la Survivor România, Cătălin Zmărăndescu a făcut o serie de mărturisiri total neașteptate despre foștii lui colegi din concurs. Sportivul a spus, de exemplu, că Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri.

Zmărăndescu, despre avansurile lui Rengle

Orientarea sexuală a lui Emil Rengle nu mai este un secret pentru nimeni. Dansatorul a fost mereu asumat și a vorbit lumii întregi despre acest subiect sensibil pentru mulți. Cei din jurul lui au învățat să îl accepte așa cum este și, mai presus de toate, a învățat și el să se accepte ceea ce este extrem de important. De-a lungul timpului, s-au făcut o mulțime de glume oe seama acestui subiect, dar nu le mai pune la suflet.

Recent, Cătălin Zmărăndescu a adus în discuție orientarea lui sexuală, spunând că dansatorul s-a dat la el, la un moment dat. După spusele sale, Rengle i-ar fi făcut o serie de complimente, dar nu știe sigur dacă au fost reale sau a făcut doar o glumă.

Mai mult de atât, sportivul a ținut să precizeze că în cazul fostului său coleg de echipă niciodată nu își putea da seama dacă vorbește serios sau nu și tocmai de aceea a preferat să creadă că avansurile acelea au fost făcute în glumă.

„Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este,9a așa a fost în seara asta, eram înghesuiți. Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă.”, a povestit Zmărăndescu, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.