Cătălin Zmărăndescu a ajuns acasă și și-a revăzut soția, dar și copiii de care îi era atât de dor. Sportivul a fost invitat, de asemenea, în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a vorbit printre altele și despre impactul pe care experiența Survivor l-a avut asupra sa.

Cătălin Zmărăndescu, despre competiția care i-a schimbat viața

Ultimele luni din viața lui Cătălin Zmărăndescu au fost unele dintre cele mai grele pe care le-a trăit de-a lungul carierei sale de sportiv. Acesta a acceptat cu mare drag provocarea de a participa la Survivor România, pentru că după părerea sa era pregătit pentru orice fel de situație în care ar fi putut ajunge în Republica Dominicană.

Deși se considera un bărbat puternic atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, sportivului i-a pus capac dorul de casă. Acesta a avea momente în care lipsa celor dragi îl făcea să simtă parfumul partenerei sale de viață sau avea impresia că are copiii alături de el. Nu i-a fost deloc ușor, iar revederea cu familia lui a fost una extrem de emoționantă la care a visat timp de două luni.

„Aveam impresia că simt parfumul nevestei mele, ai senzația că sunt copiii lângă tine…”, a povestit fostul Faimos, la Pro TV.

Mia mult de atât, Cătălin Zmărăndescu a avut un șoc în momentul în care a realizat cât de mare este schimbarea sa. În săptămânile pe care le-a petrecut în Republica Dominicană, sportivul a slăbit 30 de kilograme.

„Când m-am văzut prima dată, am sunat-o pe nevastă-mea, de ce nu mi-ai zis ce rău arăt? (…) Înainte eram încurajat hai, burtosul meu.”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.