Măștile contrafăcute îi aduc probleme lui Brigitte Pastramă cu Louis Vuitton. Reprezentanții casei de modă i-au anunțat oficial pe polițiștii români care îi anchetează pe soții Florin și Brigitte Pastramă pentru comercializarea unor măști sanitare contrafăcute, care purtau sigla unor branduri renumite, că produsele scoase la vânzare de cei doi sunt niște falsuri. Avocații companiei franceze au transmis că societatea pe care o reprezintă dorește despăgubiri.

Reprezentanții Louis Vuitton i-au anunțat oficial pe polițiștii români că soții Florin și Brigitte Pastramă vând falsuri

Polițiștii din București au descins, în data de 22 iulie 2021, în vila soților Florin și Brigitte Pastramă și la o adresă la care cuplul avea un depozit. Aceștia erau suspectați de anchetatorii specializați în investigarea fraudelor, din cadrul Poliției Sectorului 2, că ar fi vândut măști sanitare contrafăcute, care purtau siglele unor branduri cunoscute pe plan mondial.

În consecință, cei doi au fost ridicați și aduși la sediul Poliției pentru audieri. Ei nu ar fi negat în fața oamenilor legii faptul că produceau măști contrafăcute, dar s-au apărat spunând că nu știau că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege.

În plus, conform unor surse apropiate anchetei, citate de Gândul, ei au profitat de notorietatea lor pentru a-și promova marfa. În urma perchezițiilor, a fost ridicată o mare cantitate de produse. Câteva mostre au ajuns la toate casele de modă ale cărora firme de lux au fost descoperite în depozitul soților, urmând să expertizeze bunurile și să transmită rezultatele în România, pentru a putea fi folosite ca probe.

Până la acest moment, doar Louis Vuitton a finalizat analiza și a trimis deja documentația agenților din România. Reprezentanții casei de modă au transmis că măștile sanitare inscripționate cu brandul respectiv sunt contrafăcute și a anunțat inclusiv că se constituie parte civilă.

„Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat”

„Încercarea pe care noi am avut-o a fost tocmai datorită faptului că Dumnezeu ne iubește. Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele toate lucrurile erau închise și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele.

Citeste si:
Cum a încercat Brigitte Pastramă să se sinucidă. Totul s-a...
Cum a încercat Brigitte...

Nu ai voie să faci vinzi pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.