Brigitte Pastramă și Florin Pastramă au parte de o iubire cu năbădăi, în adevăratul sens al cuvântului. Fanii celor doi nici nu mai știu decât ori s-au despărțit și împăcat până acum. Chiar dacă nu au avut parte doar de momente frumoase și au ajuns chiar și în pragul divorțului, sentimentele lor sunt puternice și luptă zilnic pentru iubirea lor.

În emisiunea ai căror protagoniști sunt, telespectatorii află de fiecare dată câte ceva nou despre ei. Într-un dintre edițiile anterioare, diva a făcut o serie de dezvăluiri care pe mulți dintre fanii cuplului i-au șocat. Ambii sunt extrem de geloși și simt nevoia să se controleze la orice pas, asftel că au luat o decizie de comun acord, pentru a-și face viața mai ușoară.

Brigitte este o femeie foarte geloasă

Vedeta este tot mai ocupată în ultima vreme, iar faptul că nu mai petrece atât de mult acasă, o face să ia decizii dure în ceea ce privește familia sa. Brugitte și-a instalat chiar și pe telefon o aplicație, prin intermediul căreia poate să vadă la orice oră din zi sau din noapte unde se află partenerul ei de viață. Florin poate și el la rândul lui să verifice aceleași lucruri, așa că ambii pot sta liniștiți, chiar dacă se află la distanță.

„Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real, sau cel puțin telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu”, a spus Brigitte Pastramă în emisiunea sa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.