Brigitte și Florin Pastramă vor trebui de acum să dea cu subsemnatul la Poliție. Cei doi au fost plasați sub control judiciar într-un dosar privind vânzarea de măști contrafăcute. Autoritățile au găsit în vila lor un depozit de astfel de accesorii, neconforme, toate imprimate cu însemnele unor firme de lux. Amândoi au fost săltați de mascați și duși la sediu pentru audieri.

Soții Brigitte și Florin Pastramă au fost luați de mascați. Cei doi se află acum sub control judiciar

Mascații au descins la primele ore ale zilei de 22 iulie în casa pe care cei doi o dețin în zona de nord a Capitalei. Prima urcată în mașina poliție a fost Brigitte. La scurt timp, a urmat soțul ei, care, înainte să plece, a avut grijă să lege câinele familiei. După ce le-a zâmbit jurnaliștilor aflați la fața locului și s-a asigurat că totul e în regulă acasă, s-a urcat în mașina care l-a dus la secție.

Anchetatorii au răscolit și tomberoanele de gunoi pe care soții le aveau în fața porții, pentru a căuta noi probe. Informațiile pe care le dețineau aceștia aveau să se dovedească la percheziții. În casa vedetelor au fost găsite sute de măști neconforme, toate imprimitate cu însemnele unor firme de lux precum Louis Vuitton, Fendi sau Gucci.

Conform oamenilor legii, cei doi parteneri ar fi vândut sute de astfel de măști pe parcursul anului trecut, cu prețuri cuprinse între 70 și 90 de lei. Potrivit Codului penal, infracțiunea de care Brigitte și Florin Pastramă sunt acuzați poate fi pedepsită cu închisoarea și amenzi de până la 150.000 de lei.

Așa se face că, timp de aproape cinci ore, vedetele au dat explicații în fața oamenilor legii. Surse judiciare citate de Știrile Kanal D au transmis că soții au fost cooperanți și au toate actele necesare pentru a le dovedi procurorilor legalitatea în care se află firma înființată de ei. La finalul audierilor, anchetatorii au decis să îi plaseze sub control judiciar preț de 16 zile.

Femeia a făcut doi ani de pușcărie pentru tâlhărie

Pe de altă parte, nu este prima dată când fosta soție a lui Ilie Năstase are probleme cu legea. La începutul anilor 2000, pe atunci Brigitte Sfăt, a fost condamnată la trei ani și jumătate de închisoare pentru tâlhărie. Aceasta a executat atunci doar doi ani din pedeapsă, fiind eliberată condiționat după ce a organizat o serie de activități precum fitness pentru deținute și a lucrat în bucătăria închisorii.

Citeste si:
Bogdan de la Ploiești, săltat de mascați în timpul unui concert....
Bogdan de la Ploiești, săltat...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.