Alexandru Arșinel a oferit detalii despre starea sa de sănătate, după ce a suferit a doua operație la inimă. Anterior, actorul a fost infectat cu noul coronavirus. Și atunci a stat o perioadă sub supravegherea medicilor. În prezent, marele artist se află în perioada de recuperare. În pofida greutăților întâmpinate, acesta a declarat că rămâne optimist și arde de nerăbdare să revină pe scenă.

Actorul Alexandru Arșinel, noi detalii despre starea sa de sănătate

Alexandru Arșinel a fost internat în spital, în data de 17 noiembrie 2021, din cauza unor complicații la nivelul inimii. Atunci a suferit prima intervenție pe cord deschis, pentru a i se monta un stent la inimă. A fost externat, dar a revenit pe mâna medicilor la începutul lunii decembrie 2021, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Doctorii au decis că este nevoie de a doua intervenție chirurgicală la inimă.

La câteva zile distanță, pe 6 decembrie, acesta a apărut pentru prima dată la televizor după operațiile suferite. Echipa emisiunii „Teo Show” de la Kanal D l-a vizitat pe actor la el acasă, în București.

Marcat de perioada dificilă prin care a trecut, Alexandru Arșinel a povestit că se simte norocos, doar că „trebuie să treacă o perioadă în care să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera”.

„Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine. E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește.

V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a declarat marele actor, într-un interviu pentru Fanatik.

De asemenea, a completat că este atent cu recuperarea medicală, fiind decis să revină pe scenă cât mai repede. „Fac recuperare medicală, fac niște proceduri, niște exerciții și cu cei de la Spitalul Monza, dar și în privat. De două ori pe săptămână vine cineva la mine acasă pentru recuperare, pentru terapie. Fac niște exerciții speciale, un fel de gimnastică medicală, nu sunt foarte intense, dar mă ajută foarte mult”, a mai precizat acesta.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Când se va întoarce la teatru

Alexandru Arșinel a devoalat și că s-ar putea să se întoarcă pe scândură în câteva luni, menționând că este implicat în mai multe proiecte la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. „O să mai dureze două, trei luni până mă întorc. Dacă mă mai întorc pe scenă, pentru că primarul ăsta (n.r. Nicușor Dan) nu e prea interesat de noi, de cultură.

El m-a și dat afară, dar sper că o să mai joc. Am petrecut o viață pe scenă, nu vreau să renunț încă la asta. Sper că se vor schimba lucrurile și mă voi putea întoarce”, a mai declarat actorul.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.