Alexandru Arșinel a ajuns la spital din cauza unor afecțiuni la inimă. Mai există și alte motive de îngrijorare. Actorul spune că se resimte după infectarea cu noul virus. Primele declarații: „Probabil că Stela mă caută deja!”

Alexandru Arșinel, din nou pe patul de spital

Anul 2021 a fost unul foarte greu pentru actorul Alexandru Arșinel. În prezent, maestrul în vârstă de 82 de ani se află în stare stabilă, dar pentru următoarele săptămâni va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor. Acesta este internat la Spitalul Monza din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.

El a declarat jurnaliștilor că totul i s-ar trage de la infecția cu noul coronavirus din primăvară, infecție ce i-ar fi generat o afecțiune la inimă. Marele regret al său este că nu va putea participa pe 24 noiembrie la comemorarea Stelei Popescu, când se vor împlini patru ani de la trecerea la cele veșnice a marii actrițe.

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales «Monza», fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a povestit Alexandru Arșinel pentru Impact.

„Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a adăugat acesta.

Actorul a mărturisit că nu va putea fi externat prea curând, dat fiind că medicii trebuie să-l țină sub observație și să facă toate investigațiile necesare.

„Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, a mai spus Alexandru Arșinel pentru sursa citată.

A avut COVID-19 în primăvară

Reamintim că, de-a lungul timpului, maestrul a avut mai multe probleme de sănătate. În anul 2013, acesta a fost supus unei transplant de rinichi, la Insitutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca. În luna aprilie a acestui an, actorul a fost infectat cu COVID-19 și a ajuns la Spitalul Matei Balș din București. Maestrul era vaccinat cu schema completă.

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cu ochii în lacrimi despre Alexandru...
Maria Dragomiroiu, declarații...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.