De câteva luni bune, problemele de sănătate îi dau mari bătăi lui Alexandru Arșinel. Îndrăgitul artist nu este în cea mai bună formă a sa, iar recent a făcut noi mărturisiri despre starea lui de sănătate, motiv pentru care oamenii care îl cunosc își fac grii serioase pentru faptul că nu va scăpa cu bine.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, este unul dintre cei mai mari actori pe care îi are țara noastră. Având în vedere anii pe care îi are, el nu a neglijat deloc vaccinul împotriva COVID-19. Din nefericire, deși a ales să se vaccineze, el s-a îmbolnăvit de coronavirus și a avut parte de niște zile de coșmar. Artistul s-a descurcat la fel de greu și în perioada de izolare, din cauza faptului că nu a mai putut urca pe scenă.

Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă grea

„Dorul trebuie să-l scot acum pentru că mi-a fost interzis de Primarul general al Capitalei care nu mi-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujesc de aproape 60 de ani. Asta nu înseamna că directorul de teatru, Vasile Muraru, excelentul actor și manager, nu s-a gandit la mine. M-a sunat chiar astăzi și mi-a spus că o să continuam colaborarea într-un fel sau altul. Avem pe rol o piesă de teatru. Eu spun treaba asta ca stare de moment, dar în general, a fost o perioadă foarte dificilă. Nu știu artiștii cum au putut să depășească aceast moment, având în vedere lipirea lor cu toată ființa de această meserie și faptul că pandemia ne-a oprit să mai apărem în fața publicului”, a declarat Alexandru Arșinel, într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Jucând în piese de teatru de mai bine de 60 de ani, i-a fost greu să se oprească dintr-odată din a face lucrurile care îi plac cel mai mult în viață. Coronavirusul nu l-a afectat doar pe el, ci și pe soția sa. Ambii au fost nevoiți să stea internați, iar el deja obosește mult mai repede și simte că a început să surzească. Nu îl sperie acest lucru, deoarece este conștient că are o vârstă și că este ceva normal.

„Nu am energie, obososesc repede. Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea. Dar eu zic că sunt OK. Am început să surzesc, așa sunt bătrânii. Probabil sunt înfundat.Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. Ea s-a bucurat foarte mult că am fost la munte. Am cumprat niște utilaje care să mă ajute la transport, dar nu am reușit să le folosesc încă. Ea nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi. Are atâta tristețe în ochi că te cutremură", a mai povestit actorul.

Citeste si:
Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se mai...
Oana Roman, despre starea de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.