Luna decembrie a fost una extrem de grea pentru Alexandru Arșinel. Artistul a suferit o operație la inimă, de pe urma căreia apropiații nu îi dădeau prea mari șanse de supraviețuire. Cu toate acestea, a reușit să demonstreze că este un om puternic și a revenit pe scenă în baston.

Cum se simte Alexandru Arșinel la momentul actual

Alexandru Arșinel a suferit la începutul acestui an o operație pe cord deschis și, în mod normal, ar fi trebuit să ia o pauză de la întreaga sa activitate și să recupereze pas cu pas. Dragostea pentru cariera sa nu l-a lăsat să se dea bătut atât de ușor, în ciuda problemelor de sănătate grave pe care le are, așa că și-a făcut revenirea pe scenă într-un mod total neașteptat.

La Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală, a avut loc un spectacol dedicat marilor artiști care, din nefericire, nu mai sunt printre noi, iar Alexandru Arșinel nu a vrut să lipsească de la un asemenea eveniment.

Nimic nu îl mulțumește mai tare decât momentul în care își face publicul să zâmbească. Chiar dacă nu este în cea mai bună formă a sa, și-a dorit să ducă spectacolul până la final. Teatrul este pentru el adevăratul medicament, iar scena a doua sa casă.

„Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă. E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori", a declarat Alexandru Arşinel, pentru antena3.ro.

Întrebat cum se simte în urma intervenției chirurgicale, Alexandru Arșinel a recunoscut că nu foarte bine, dar speră ca starea lui să se îmbunătățească în următoarea perioadă. Momentele prin care a fost nevoită să treacă au fost unele de coșmar, dar este un om puternic și face față cu brio tuturor obstacolelor din calea sa.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

„Nu mă simt foarte bine. O operaţie la inimă nu este o bagatelă, dar am promisiunea medicilor şi a lui Dumnezeu că în câteva săptămâni voi fi bine. Am avut multe momente mai dificile în viaţă, dar am avut pe cineva lângă mine care m-a ajutat”, a mai spus actorul pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.