Știrea momentului vine din zona politică și are iz monden. Surse din anturajul cuplului format din Irina Tănase și Liviu Dragnea au dezvăluit zilele trecute că cei doi s-au despărțit. „Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii, toată lumea este îngrijorată”, a completat sursa citată. Ulterior, s-a zvonit că relația lor a ajuns la final după ce tânăra a fost surprinsă cu fostul iubit. Reacția ei în urma speculațiilor. 

Irina Tănase, reacție după zvonurile că ar fi fost părăsită de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea (58 de ani) și Irina Tănase (29 de ani) au o relație stabilă, iar cei doi ani și jumătate de detenție ai fostului lider PSD au apropiat cuplul. Chiar dacă nimic nu părea că i-ar putea aduce prea curând pe marginea prăpastiei, zilele trecute s-a speculat că Irina Tănase ar fi fost părăsită de politician.

„Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru Click!

„Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a mai spus sursa citată.

„I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat aceasta.

Tânăra neagă informațiile despre despărțire

Irina Tănase a negat faptul că s-a despărțit de politician și că a fost surprinsă alături de fostul iubit. „De unde ştiţi dumneavoastră aşa ceva? Păi, eu am o relaţie cu Liviu de atât de mulţi ani încât fostul meu iubit cred că este şi căsătorit şi are şi copii, aşa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Dar nu înţeleg de ce mă întrebaţi asta? Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit şi nici nu ne-am despărţit. Nu ştiu de unde aţi auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase, pentru CanCan.

După ce a fost eliberat din pușcărie, în data de 15 iulie 2021, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au mutat împreună în casa pe care tânăra a cumpărat-o cât timp iubitul era după gratii.

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare după ce a executat doi ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.