Miercuri, 28 octombrie, Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani. Iubita lui, Irina Tănase, în vârstă de 27 de ani, nu a uitat să-i transmită un mesaj în care şi-a exprimat dorul pătimaş pentru fostul lider PSD.

Tânăra i-a transmis că îi este foarte dor de el şi că-l aşteaptă acasă. Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova.

„În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Şi Pinkie toarce lipită de el, sigur că şi ei îi este dor de tine. Îmi lipseşti atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos şi cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase.


In seara asta, m-am imbracat cu halatul tau, pentru ca mi-am dorit sa te simt cat mai aproape. Si Pinkie toarce lipita de el, sigur ca si ei ii este dor de tine. Imi lipsesti atat de mult ca nu pot descrie in cuvinte cat de tare ma doare sufletul, te iubesc si imi doresc sa iesi de acolo sanatos si cat mai curand, sa vii inapoi acasa, la noi! ♥️🥺

A post shared by Irina Alexandra (@irinaalexandrat) on

Citeste si:
Iohannis, mesaj de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi
Iohannis, mesaj de Ziua...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.