Astăzi Tribunalul Giurgiu a decis ca Liviu Dragnea, fostul lider PSD, să fie eliberat condiționat. Decizia autorităților este definitivă. Iubita fostului lider PSD este în culmea fericirii. Aceasta a postat și un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Irina Tănase, în culmea fericirii după anunțul eliberării lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a spus că este în al nouălea cer de fericire după ce autoritățile au decis eliberarea fostului lider PSD. Aceasta va merge să îl ia pe iubitul său acasă.

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng! Acum mă îmbrac și mă duc să îmi iau bărbatul acasă”, a spus Irina Tănase.

Decizia eliberării este definitivă

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis astăzi eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă și în doar câteva ore, fostul lider PSD va putea părăsi Penitenciarul Rahova. Dragnea și-a ispășit pedeapsa timp de 2 ani și 2 luni.

La rândul său, Codrin Ștefănescu a venit cu un mesaj cu privire la eliberarea lui Dragnea. „E liber!”, a scris acesta pe pagina de Facebook, însoțit de o inimioară.

Retail jobs

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a postat și ea un mesaj pe pagina sa de Instagram în care își exprimă recunoștința și fericirea în legătură cu vestea eliberării fostlui lider PSD.

„Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine!”, a scris tânăra.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.