Zarug și Lorelei Bratu au reușit într-un timp foarte scurt să le atragă atenția telespectatorilor și au fost catalogați ca fiind cei mai simpatici concurenți de la „Asia Express”. Vedetele au mers, acum doar câteva zile, într-un platou de emisiune și au vorbit despre experiența care le-a schimbat viața, dar și despre cele mai grele momente prin care au trecut în Turcia.

Deși par a fi cei mai buni prieteni, se pare că nu erau deloc aproapiați când au decis să participe la acest show de emisiune. Zarug și Lorelei Bratu se știau din vedere și au ajuns să se înțeleagă de minune în competiție. Ambii sunt foarte amuzanți și se bucură din plin de fiecare moment.

Zarug și Lorelei, interviu sincer

„Noi nu avem o relație strânsă de prietenie, asta ne-a ajutat, adică ne știam din oraș…nu știam că e nebun”, a declarat Lorelei, potrivit cancan.ro.

Zarug a apreciat foarte tare la colega lui de echipă de la Asia Express că este o femeie dezinvoltă și asumată, dar și una dintre puținele persoane care a știut să îl accepte așa cum este și nu i-a fost rușine cu el. Mai mult de atât, în viața reală, concurentul de la Asia Express este o persoană reținută și discretă, chiar dacă pare crezut. Când a semnat contractul pentru a pleca în Turcia, a întrebat dacă ei vor ca el să aducă la lumină această variantă a lui, dar i s-a spus că nu.

Citeste si:
Asia Express, etapă cu eliminare sigură! Concurenții trebuie să...
Asia Express, etapă cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Ne știam oarecum, Lorelai mi-a fost și clientă. Mi-a plăcut că e dezinvoltă, asumată și că e una dintre puținele persoane care poate să stea lângă mine fără să intre în pământ. (…) Eu sunt o persoană discretă și reținută, ceea ce pare greu de crezut. Eu am întrebat la semnarea contractului dacă se dorește această variantă a mea discretă, dar mi s-a zis nu.”, a mărturisit Zarug.

Într-un dintre edițiile trecute, concurenții au avut parte de o lecție de viață extrem de importantă care i-a emoționat până la lacrimi. Un domn și-a cheltuit o parte dintre banii de chirie, pentru a le plăti lor un hotel, moment în care au simțit că profită cumva de bunătatea omului respectiv.

„A fost greu să accept ajutorul oamenilor. Noi am intrat în acest job într-o bulă psihotică, eram într-un joc, o emisiune televizată și apelam la ajutorul unor oameni care asta făceau (…) Practic, profitam de bunătatea lor și mi-a fost greu să accept generozitatea și ajutorul”, a mai povestit Zarug.

Citeste si:
Zarug, cuvinte dure la adresa Adrianei Trandafir! Ce l-a scos din...
Zarug, cuvinte dure la adresa...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.